Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus i Ebeltoft.
Vælg mellem 525 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft
langtidsleje sommerhus ebeltoft
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i Ebeltoft.

Langtidsleje af sommerhus i Ebeltoft – vi har løsningen!

Feline giver dig altid det største udvalg af sommerhuse til udlejning i Ebeltoft. Samtidig har vi stor erfaring i at lave unikke og 100% skræddersyede løsninger omkring langtidsudlejning.

Derfor er vi det det bedste valg, når behovet for at langtidsleje et sommerhus i Ebeltoft melder sig.

Lej op til 5 uger direkte på nettet

Det er muligt at leje et sommerhus i op til 5 uger direkte over nettet. Hvis den periode dækker dit behov, kan du derfor vælge og booke det sommerhus der passer dig bedst, direkte over nettet. Du kan se det aktuelle udvalg af sommerhuse i Ebeltoft, som udlejes i 5 uger, ved at klikke her.

Hvis du er i tvivl om noget, eller hvis du har særlige ønsker, hjælper vi meget gerne.

Ring til os på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Skal du bruge mere end 5 uger eller mere end ét sommerhus?

Det er slet ikke noget problem. Alle som ønsker at foretage langtidsleje af et sommerhus i Ebeltoft står i en unik situation, og derfor er der også forskellige faktorer at tage hensyn til.

Der er simpelthen ikke to, som står i den samme situation. Vi starter derfor altid med at lære dine ønsker og krav at kende, sådan at vi kan tilbyde dig den løsning, som vil fungere optimalt for dig.

Når man søger langtidsleje af et sommerhus i Ebeltoft er det i de fleste tilfælde fordi, at man i nogle uger eller måneder ikke kan opholde sig i sit eget hjem. Denne situation opstår typisk på grund af en forsikringsskade som brand eller vandskade. Der kan også være tale om bekæmpelse af skimmelsvamp, rotter eller andre skadedyr – eller måske skal du have foretaget en større ombygning?

Under alle omstændigheder er der behov for genhusning/midlertidig indkvartering. Kontakt Feline og få vores bud på en hurtig og omkostningseffektiv løsning. Vi vil også gerne hjælpe dig med at langtidsleje et sommerhus i Ebeltoft.

Kontakt os på telefon 8724 2251 eller send os en mail på info@feline.dk.

Vælg mellem 525 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft

  Ebeltoft er et meget eftertragtet område på Djursland, og byder på frit valg mellem flere hundrede skønt beliggende sommerhuse. Strandene langs Ebeltoft Vig er afskærmede og derfor meget børnevenlige. Ebeltoft er en af Danmarks ældste byer, og byder på en unik blanding af en stemningsfuld bymidte og mange spændende butikker og museer. Den flotte natur i Mols Bjerge venter lige uden for byen.
  Lækker lejlighed på 1. sal til 8 personer ved Hotel Ebeltoft Strand beliggende med udsigt over Ebeltoft Vig.
 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Sommerhus ved Ebeltoft

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus ved Ebeltoft. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  I Fjellerup Strands charmerende, gamle sommerhusområde ligger dette dejlige sommerhus til 8 personer på en stor grund, kun et stenkast fra havet.