Et feriehus Ebeltoft Danmark er den fuldendte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 1.105 sommerhuse Destinationer under Ebeltoft

Lej dit feriehus Ebeltoft Danmark her!

Hos os finder du altid det største udvalg, og derfor kan du enkelt og sikkert finde dit feriehus Ebeltoft Danmark her. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Som kunde hos Feline betaler du ikke noget ekstra for disse fordele. Vi yder prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor vil du altid få den laveste pris på et feriehus Ebeltoft Danmark hos os.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Der er altid stor efterspørgsel efter sommerhuse, og af den grund gælder det om at være så hurtigt ude, som det nu er muligt.

Tips til oplevelser i området

Mols bjerge er mange besøg værd, med sin flotte natur, som man kommer til ad grusveje. Kan anbefales både som vandrer, på cykel eller i bil

En smuk natur og mange spændende steder at besøge. Feriestemning lidt som syd på men stadig kun et stenkast fra naturen og den fred og ro man også kan have brug for på en ferie. Mange skønne vandreruter som er godt afmærkede.

Ebeltoft og Mols bjerge m.m. er trods gentagne ferier i området en kilde til stadige overraskelser over aktivitetsdiversiteten og udbudenes lødighed, især Mols bjerge.

Prisgaranti og kundeservice

Uanset hvilket feriehus Ebeltoft Danmark du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne feriehus Ebeltoft Danmark til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Summen overføres direkte til din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et feriehus Ebeltoft Danmark, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Kan varmt anbefales. Har booket flere gange hos Feline uden der har været nogen problemer. Vil klart anbefale det til andre. Er ikke sidste gang jeg gør det :)

Hurtigt, nemt og billigt. Har brugt Feline flere gange. Altid meget hurtigt, nemt og billigt :-)

Hurtig til at svare på spørgsmål og meget hjælpsomme.

Som altid hos Feline uden problemer, lige som det skal være.

Vælg mellem 1.105 sommerhuse

Andre artikler om Ebeltoft

 • Sommerhus Ebeltoft Vig

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft Vig. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
 • Sommerhus Ebeltoft leje privat

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Ebeltoft leje privat . Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Ebeltoft

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
  Djursland_ 045-07903