En drøm gik i opfyldelse for Pia Gross Fabricius med en juleferie i Blåvand.
Se sommerhuse i Blåvand til jul Destinationer under Blåvand
blåvand jul

Blåvand jul: Drømmeferie for naturelskere

”Jul havde jeg i mange år drømt om at holde ude ved Vesterhavet. Vi bor i Nyborg ud til vandet, men i Blåvand er der højere til loftet, færre mennesker og en følelse af frihed, man ikke finder andre steder,” siger Pia Gross Fabricius og tilføjer:

”Og så ville jeg væk fra den sædvanlige juletravlhed og bare have ro og fred. Det fik min mand og jeg i Blåvand.”

Se sommerhuse i Blåvand til jul

Jul for Pia Gross Fabricius og hendes mand ved vestkysten var dog af og til en stormfuld affære:

”Det var skønt at få hele systemet blæst igennem på lange gåture på den nærmest uendelige strand med vores hund, og vi så nogle fantastiske solopgange og solnedgange,” siger Pia Gross Fabricius.

Helt specielt lys ved vandet

Når solen var væk, gik alting i sort.

”Vores sommerhus lå for sig selv på og mindede om det lille hus på prærien, hvorfra vi kunne nyde udsigten til vand, klitter og grantræer. Der var ingen gadelys, så der var tale om sort nat. Det var vi ikke vant til. Om dagen var lyset på grund af spejlingen fra vandet helt specielt i Blåvand.”

Jul blev der pyntet op til i sommerhuset med et lille, medbragt træ med lyskæde. Julemiddagen stod på oksesteg med ovnkartofler og rødvin. Andre væsener i Blåvand fejrede jul med alt godt fra havet.

”Vi boede nær en mågekoloni på stranden. Fuglene efterlod af og til en plamage af muslingeskaller på tre-fire meter i diameter. Det var ret fascinerende,” husker Pia Gross Fabricius også om Blåvand.

Se sommerhuse i Blåvand til jul

Hyggelig hovedgade

Jul i Blåvand By var tillige tiltalende.

”Der er hyggeligt i hovedgaden, som har mange restauranter, butikker med for eksempel vintertøj på tilbud, ravsliberi og lysestøberi,” påpeger Pia Gross Fabricius.

Hvis du også har lyst til at opleve ro, fred og storslået natur ved Vesterhavet i Blåvand til jul, finder du let et dejligt sommerhus hos Feline.

Se sommerhuse i Blåvand til jul

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet