Fra næsten mennesketomt til fuldt af glade feriegæster. Sådan svinger Blåvand indbyggertal i takt med Vesterhavets store dønninger.
Vælg mellem 1.553 sommerhuse Destinationer under Blåvand
sommerhus blåvand_100-V50010-2016
Emne nr. 100-V50010-2016.

Blåvands indbyggertal

I højsæsonen i uge 28, 29, 30 og 31 om sommeren når Blåvand et indbyggertal på op imod 50.000. En stærk kontrast til de 500 sjæle, der bor i Blåvand om vinteren.

Se sommerhuse i Blåvand i: uge 28 - uge 29 - uge 30 - uge 31

Det tal stiger i uge 7 og 8, hvor Blåvand får et større indbyggertal, fordi mange nyder at holde vinterferie i den storslåede natur og det helt specielle lys, man finder i Blåvand om vinteren.

Se sommerhuse i Blåvand i uge 7 og uge 8.

Den næste store vækst oplever Blåvand i indbyggertal i påsken og pinsen som en optakt til sommeren.

Se sommerhuse i Blåvand i påsken og pinsen.

Juni, juli og august er de mest populære måneder at tage på ferie i Blåvand, hvis indbyggertal er med til at gøre Blåvand By til noget, der ligner en gågadezone.

Et tip: Gør som de lokale og kør ad småvejene til Blåvand om sommeren, da de større indfaldsveje kan være fyldt med biler.

I september er der færre turister i Blåvand, hvis indbyggertal stiger igen i oktober. Årsagen er skolernes efterårsferie i uge 42, samt at mange tyskere har to til tre ugers ferie i oktober og vælger Blåvand og den storslåede natur ved Vesterhavet som deres feriemål.

De åbne vidder og de lange strande har man stort set for sig selv i vintermånederne, hvor Blåvand har indbyggertal med tre cifre.

Uanset hvornår du vil på ferie i Blåvand, finder du nemt et dejligt sommerhus hos Feline.

Vælg mellem 1.553 sommerhuse

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet