En tur til Blåvand om vinteren er en helt særlig oplevelse, hvor I oplever naturen fra en side, som på én og samme tid er både skøn og barsk. Gå på jagt efter rav og nyd at komme tilbage til sommerhuset, hvor swimmingpoolens varme vand frister.
Se luksus sommerhuse med pool i Blåvand Destinationer under Blåvand
sommerhus i blåvand om vinteren, Depositphotos_23707959_m-2015
En flot, klar vinterdag i Blåvand.

Blåvand - I sommerhus om vinteren

De fleste kender Danmark fra sommerferierne, hvor havet, de langstrakte sandstrande og den flotte natur viser sig fra sin fra sin mest indbydende side. Ture til stranden, leg med børnene i vandkanten og en frisk dukkert er en naturlig del af ferien. Det samme er selvfølgelig en is i det varme vejr, hvor solen skinner fra en blå himmel. Det kan ikke blive meget bedre – eller kan det?

Kan man for eksempel forestille sig at tage på sommerhusferie i Danmark om vinteren? Kan man overhovedet foretage sig noget på den tid af året? Er der noget at se på? Er det i det hele taget muligt at leje et sommerhus på den tid af året?

En del vælger at holde jul og nytår i et dansk sommerhus, men det kan nu også sagtens lade sig gøre at finde et lækkert sommerhus i januar og februar. Danmark er omgivet af vand, og derfor er vintrene varmere her end så mange andre steder i Europa. Af samme grund er det sjældent, at der falder store mængder sne i Danmark.

Selv om strandene på ingen måde indbyder til badeture på denne tid af året, er det stadig en fornøjelse at gå ned til vandet. Hvis I har valgt et sommerhus ved Vesterhavet kan I tydeligt mærke vestenvindens enorme kræfter på vej ned mod havet. Der er garanti for masser af frisk luft!

Naturen har sin helt egen charme om vinteren, for selv om landskabet ser barsk og forblæst ud, rummer det samtidig sin helt egen skønhed.

I vil således opleve havet fra en helt anden side end den, I har mødt om sommeren. Bølgerne med deres hvide toppe af skum slår ind mod land, og rusker grundigt op i havbunden undervejs. Derfor bliver der skyllet langt flere sten og skaller ind på stranden.
”Havets guld” i form af ravklumper følger også med, så der er mulighed for at få en helt særlig souvenir med sig hjem. Det kræver selvfølgelig at heldet er med jer, men under alle omstændigheder er det sjovt at kigge efter rav sammen med børnene.

Tilbage i sommerhuset venter brændeovnen, som hurtigt spreder sin varme når I har tændt op. Nyd synet af flammerne til en varm kop kaffe, te eller kakao – det er super hyggeligt.

Hvis I har valgt et luksus sommerhus med swimmingpool kan I selvfølgelig også få den badetur, det ikke var muligt at få nede ved stranden. Det varme vand i poolen frister, og der er ingen tvivl om at børnene vil elske at have deres helt egen ”svømmehal”, som altid er åben.

Blåvand er det område ved Vesterhavet, hvor der findes flest sommerhuse med pool, og området er også et af dem, hvor der skyller mest rav op i løbet af året. Blåvand er særlig godt egnet til en skøn vinterferie sammen med børnene, fordi man får kombinationen af mange sommerhuse med pool og en flot natur som byder på oplevelser, man ikke kan få om sommeren.

Nyd nogle dejlige dage med masser af hygge og tid til hinanden. Det kan sagtens lade sig gøre at finde et passende sommerhus i Blåvand hos Feline.

Se luksus sommerhuse med pool i Blåvand

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet