Blåvand i efterårsferien er perfekt til at skifte madpakker, skole, job og dagligt ræs ud med hygge og sjov for hele familien.
Se sommerhuse i Blåvand i efterårsferien Destinationer under Blåvand
blåvand i efterårsferien_130-P32181
Emne nr. 130-P32181.

Oplev masser af sjov og familiehygge i Blåvand i efterårsferien

Sig ’Hyp, store Lotte’ og tag en ridetur på verdens største hesterace, shire-hesten i Blåvand Zoo. Her kan man desuden som det eneste sted i Danmark hilse på røde kænguruer og hvide løver samt parkens 400 andre dyr, hvoraf mange kan klappes og kæles med.

Garanti for frisk luft og vind i håret har man også i Blåvand i efterårsferien. For eksempel når man flyver med drager, fisker, leder efter rav, går ture eller løber på den 15 kilometer lange strand ved Vesterhavet og Blåvandshuk, Danmarks vestligste punkt.

Se det største udvalg af sommerhuse i Blåvand i efterårsferien her.

Tag de 170 trin op i toppen af det 39 meter høje Blåvandshuk Fyr og få det helt store og fantastiske overblik.

Herfra er der udsigt til verdens største havvindmøllepark, Horns Rev, 14 kilometer ude i havet. Nærmere kysten kan man se Fanø og de mange sandbanker, hvor sæler ofte tager et hvil.

Rigt dyreliv

Bag den nærmest endeløse strand og klitterne er lyngklædte heder og klitplantager med fyrreskov, egekrat og et rigt dyreliv klar til at blive udforsket til fods eller på cykel. Her er et rigt dyreliv med masser af fugle, harer og råvildt.

Den slags dyr har man også gode chancer for at se om morgenen i Blåvand i efterårsferien i haven ved sit sommerhus. En bolig, der er som skabt til hygge med varm kakao og hjemlig hygge. Måske med en gang dart eller bordtennis samt en tur i pool og sauna, hvis man bor i et luksus sommerhus.

Vesterhavet er for de fleste for køligt til en dukkert i Blåvand i efterårsferien, men små og store badedyr kan slå sig løs i det 2.000 m2 store Blåvand Badeland med 30 grader varmt vand og vilde vandrutsjebaner. Mere afslappende er der i Blåvand Kur & Wellness.

Tag kegler

En tur i Blåvand Bowlingcenter vil tage kegler hos de fleste, og det same gælder et besøg med smagsprøver hos Blåvand Bolcher. Her har man kogt bolsjer siden 1864.

Mere tradition for godt håndværk kan man opleve i lysstøberiet samt hos ravsliberen, glaspusteren og de mange kunsthåndværkere i Blåvand By. Det er en livlig handelsby med over 150 butikker, cafeer, barer og restauranter for enhver smag.

Se det største udvalg af sommerhuse i Blåvand i efterårsferien her.

Mere shopping på en efterårsferie i Blåvand venter i handelsbyen Esbjerg med Danmarks længste gågade, fiskerimuseum og en kæmpe havn. Det hele ligger kun 35 kilometer fra Blåvand.

Rammen om den perfekte familieferie i Blåvand i efterårsferien er et lækkert sommerhus. Det finder man let hos Feline Holidays, for vi har sommerhuse og ferieboliger i alle prisklasser og kategorier.

Se sommerhuse i Blåvand i efterårsferien

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet