Blåvand Drageshop har drager og kites til ethvert formål. Uanset om du vil flyve med drager med børnene, lave trickflyvninger med spiraler og spinnere eller suse hen den vindblæste strand på in-liners, ATB eller buggy for fuldt sejl, er Blåvand Drageshop et besøg værd.
Vælg mellem 1.554 sommerhuse Destinationer under Blåvand
sommerhus blåvand_090-36392
Emne nr. 090-36392.

Blåvand Drageshop har kites og drager til alle behov

Blåvand Drageshop ligger lidt vest for Blåvand By få kilometer fra Danmarks vestligste punkt, Blåvandshuk, ved Vesterhavet og den over 15 kilometer lange, flade, vindblæste og bilfri sandstrand. Den er perfekt til alle former for aktiviteter med drager og kites. For eksempel at drøne derudad med op mod 100 kilometer i timen i en kite-buggy.

I Blåvand Drageshop kan du få tip og vejledning samt leje og købe grej til ethvert formål. Butikkens ansatte er eksperter i power kiting og trickflyvning, og de kan få dig videre med en for eksempel spiraler og spinnere.

Du finder masser af modeller og tilbehør i det 400 kvadratmeter store salgslokale i Blåvand Drageshop. Og vil du flyve med drager med børnene, har Blåvand Drageshop tillige et bredt udvalg af drager med én line.

Blåvand Drageshop har også eget værksted, som kan reparere og tune kites og drager, samt en filial i Vejers Strand.

Du finder nemt et lækkert sommerhus hos Feline.

Vælg mellem 1.554 sommerhuse

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet