Feline tilbyder altid det største udvalg af billige sommerhuse i Blåvand. Udvalget varierer i løbet af året, men udenfor højsæsonen vil du næsten altid kunne finde et sommerhus som kun koster 2-3000 kroner for en hel uge.
Se sommerhuse i Blåvand til maks. 2.000 kr. for en hel uge Destinationer under Blåvand
billige sommerhuse til leje blåvand

Billige sommerhuse til leje i Blåvand sikrer ferie til lavpris

Prisen er i bund, resten i top. Sådan er vilkårene på en ferie i et af de mange, billige sommerhuse til leje i Blåvand.

Sådan et dejligt sommerhus med rabat finder du enkelt og sikkert hos Feline. Især uden for højsæsonen, hvor man ud over billige sommerhuse til leje ved Blåvand også får mere fred og ro, fordi der er færre turister.

Så kan man for alvor nyde den smukke vestjyske natur ved Danmarks vestligste punkt.

Se sommerhuse i Blåvand til maks. 2.000 kr. for en hel uge

Se sommerhuse i Blåvand til maks. 3.000 kr. for en hel uge

Se sommerhuse i Blåvand til maks. 4.000 kr. for en hel uge

Se sommerhuse i Blåvand til maks. 5.000 kr. for en hel uge

Bilfri strand

Lige uden for døren i et af de billige sommerhuse ved Blåvand venter det brusende Vesterhav og en 15 kilometer lang og bred sandstrand. Modsat strandene mod nord er her ingen biler.

Blåvand Sydstrand har lavt og børnevenligt vand uden strøm, fordi stranden er beskyttet af det 40 kilometer lange Horns Rev.

Blåvand Nordstrand er kendt som et af de bedste steder at gå på jagt efter Nordsøens guld, rav. Her kan man tillige søge læ for vinden i en af de skønne gryder i klitterne.

Bag klitterne venter vidtstrakte heder og klitplantager med fyrreskove, krogede egekrat, lyng og et rigt dyreliv med blandt fugle, harer og råvildt.

Den slags dyr kan man sagtens få besøg af en tidlig morgenstund i haven ved et af de billige sommerhuse til leje i Blåvand.

Mange aktiviteter

Her er man tæt på Blåvand By med bowlingcenter, kæmpe minigolfbane, tropisk badeland, over 150 butikker samt cafeer og restauranter for enhver smag.

Dertil kommer Danmarks ældste bolsjekogeri, Blåvand Bolcher, som har forkælet den søde tand siden 1864. Man kan se rav blive forvandlet til smykker hos ravsliberen, besøge lysestøberiet, glaspusteren og en lang række kunsthåndværkere på deres værksteder.

Det store overblik over Blåvand, Fanø, Vesterhavet og det øvrige område får man fra det 39 meter høje Blåvandshuk Fyr.

Herfra har man også udsigt til billige sommerhuse til leje i Blåvand. Det har man også hos Feline.

Se sommerhuse i Blåvand til maks. 2.000 kr. for en hel uge

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet