Et billig ferie Blåvand er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 164 sommerhuse Destinationer under Blåvand

Lej dit billig ferie Blåvand her!

Hos Feline finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde dit billig ferie Blåvand hos os. Alle døgnets 24 timer, 365 dage om året. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er 100 % gratis for dig. Vi har prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så vil altid få markedets laveste pris på et billig ferie Blåvand hos Feline.

På denne måde får du flest mulige sommerhuse at vælge imellem

Tips til ferieoplevelser i området

Skønt område med fin afstand til alt (strand, indkøb, natur).

Vi boede tæt på byen med de mange hyggelige butikker. Tæt på stranden til de dejlige gåture.

Vi havde fin gåafstand til vand og by.

Vi boede fint i forhold til byen, god ide at medbringe en cykel.

Et skønt område for hunde og sportsfolk at færdes i. Skøn natur.

Prisgaranti og kundeservice

Når du har fundet det billig ferie Blåvand, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du straks booke det direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne billig ferie Blåvand til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores overvågning af konkurrenternes pris, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Summen overføres direkte til din konto.

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et billig ferie Blåvand, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Supergod service. Meget behagelige medarbejdere at tale med omkring bestillingen, også da der blev brug for at lave ændringer. Trygt og fint.

Ingen problemer i forb. med booking. Gik overraskende hurtigt og modtog alle papirer med posten 2 dage efter.

Meget kompetent personale (Tina). Super hjælpsom.

Hurtig og let bestilling. det er meget nemt at overskue og let at bestille.

Vælg mellem 164 sommerhuse

Andre artikler om Blåvand

 • Sommerhus Blåvand med pool

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Blåvand med pool. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
 • Lej sommerhus privat Blåvand

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et lej sommerhus privat Blåvand. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vis alle artikler om Blåvand

Andre artikler

 1. Sommerhus Vesterhavet

  Langs Vesterhavet findes mange af de mest populære ferieområder i Danmark. Fra grænselandet i syd og hele vejen op til Hanstholm i nord findes tusindvis af skønt beliggende sommerhuse. Glæd dig til en vellykket ferie med masser af oplevelser og tid til hinanden.
  Søndevig kyst og Vesterhavet