Artikler

 1. Privat sommerhusudlejning Norge

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus i Norge. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Privat sommerhusudlejning Norge Emne nr.: 143-N31130
 2. Feriebolig Lillehammer

  I Lillehammer kan I, omgivet af dejlig natur, dyrke vintersport på det tidligere olympiske anlæg, men området er bestemt en dejlig feriedestinationer året rundt. Lillehammer har badesøer og vandlande, fantastisk forlystelsespark, børnevenlige vandreruter, spændende museer og et dejligt bymiljø med et væld af specialbutikker, der inspirerer til en shoppetur.
  4-værelses lejlighed til 4 personer beliggende i hytteområdet Birkenbeineren med 40 boligenheder ved Lillehammer.
 3. Feriebolig Vrådal

  I Vrådal findes et familievenligt skisportscenter og en flot natur, der kan nydes både vinter og sommer. Den vandrige beliggenhed ved søerne Nisser og Vråvatn gør området til et eldorado for såvel vandhunde, lystfiskere og de, som blot nyder en tur på vandet – med eller uden motor. Vrådals unikke natur har desuden mange skønne vandre- og cykelruter.
  Flot feriehus til 10 personer med tre badeværelser og sauna beliggende ikke langt fra Vrådal Alpincenter.
 4. Feriebolig Hemsedal

  Både vinter og sommer byder Hemsedal på et utal af aktiviteter i den omkringliggende storslåede natur. Uanset om du er nybegynder eller øvet skiløber venter både udfordringer og skønne oplevelser på løjperne. Er I vilde med aktivt friluftsliv på ferien, så er Hemsedal i sommerhalvåret et super godt valg!
  Højt beliggende bjælkehytte til 16 personer med panoramaudsigt ud over Hemsedalen, som er en af Skandinaviens største alpindestinationer.
 5. Feriebolig Trysil

  Det pragtfulde og naturskønne Trysil er en vidunderlig feriedestination året rundt. Udbuddet af aktiviteter er stort og særdeles varieret, men naturen indbyder også til rolige og fredfyldte stunder med afslapning og fordybelse.
  Hyggeligt og veludstyret feriehus til 10 personer beliggende højt oppe i Bjønnåsen Hyttegrend kun 5 km fra skianlæggende i Trysilfjellet.
 6. Feriebolig Geilo

  Geilo er en familievenlig destination både sommer og vinter. Frem for alt et eldorado for skiløbere, men har også et fint udbud af alternative aktiviteter for hele familien. I sommerhalvåret er området perfekt til vandring, fisketure og cykling - blandt andet med særlige udfordrende strækninger for mountainbikeryttere.
  Ferielejlighed af høj standard til 6 personer beliggende i Halvdalsgrenda i Geilo med fælles indendørs svømmebassin på 10 m.
 7. Hytte Norge

  Norge er perfekt for familieskiferien og sommerferien for de, der holder af at være aktive i storslået natur. Høje bjerge, dybe fjorde og bugter - høje vandfald og floder fyldt med fisk. Midnatssol mod nord - og Oslos rige kulturliv mod syd. Er I klar til fantastiske oplevelser og store vidder?
  Stort og dejligt feriehus til 22 personer beliggende 50 m fra Ølensfjorden med panoramaudsigt over det smukke fjordlandskab.

Filter

Artikeltyper
Geografier