Det pragtfulde og naturskønne Trysil er en vidunderlig feriedestination året rundt. Udbuddet af aktiviteter er stort og særdeles varieret, men naturen indbyder også til rolige og fredfyldte stunder med afslapning og fordybelse.
Vælg mellem 36 sommerhuse
Hyggeligt og veludstyret feriehus til 10 personer beliggende højt oppe i Bjønnåsen Hyttegrend kun 5 km fra skianlæggende i Trysilfjellet.
Hyggeligt og veludstyret feriehus til 10 personer beliggende højt oppe i Bjønnåsen Hyttegrend kun 5 km fra skianlæggende i Trysilfjellet. Huset er godt og gennemført indrettet med en stor solrig terrasse mod vest med panoramaudsigt over Trysil og Trysilfjellet. Emne nr. 143-N30025

Trysil er Norges største skiområde og ligger tæt på den svenske grænse omkring to en halv times kørsel nord for Oslo. Tre sider af Trysilfjeldet er forbundet med pister og lifter til ét stort varieret skiområde. Højeste punkt ligger i 1.132 meters højde hvorfra det er muligt at se mange kilometer i alle retninger. Fristes man ikke af de velpræparerede pister lyder en kanetur, isfiskeri eller hundeslædekørsel måske tillokkende? Trysil har desuden 100 kilometer velanlagte langrandsløjper samt et meget stort udbud af gode spisesteder og hyggelige cafeer.

Store skove, imponerende fjelde og brusende elve er ligeledes en oplagt ramme om en aktiv sommerferie med masser af friluftsliv. Trysil om sommeren byder på gode muligheder for lystfiskeri, rafting og vandreture. Har I cykel til rådighed er Trysil Bike Arena med over 100 kilometer naturstier og mere end 10 kilometer grusstier et godt udflugtsmål. ”Magic Moose” MBT spor er en organiseret og sjov flowsti i Trysil Bike Arena, som er velegnet til hele familien og en af de mest populære sommerattraktioner.

Selv om I befinder jer i Trysil kan I sagtens få en badedag med sydlandske temperaturer på ferieprogrammet, for uanset vejret byder Surfer’s Bay på Radisson Blue Resort i Trysil på skønne badeoplevelser for hele familien. Oplevelsesbadet har åbent hver dag fra 8-20, og strækker sig over hele 1600 kvadratmeter. Det største af bassinerne er opdelt i 4 dele med et babyvenligt afsnit i den ene ende, og med god plads til teenagere i den modsatte. I badelandet kan I slappe af i det lækre boblebad, blive udfordret på klatrevæggen samt ikke mindst ¬prøve kræfter med Norges eneste indendørs surferbølge – FlowRider.

Højsæsonen for cykling er fra midten af juni til midten af oktober, men stierne i Trysil Bike Arena er åbne så længe der er snefri.

Trysil kaldes også for naturens forlystelsespark da området indbyder til en masse spændende oplevelser for hele familien. Tag på et herligt eventyr sammen på elven med familierafting. Den våde og action fyldte aktivitet tilbydes på flere niveauer, så det er muligt for alle at deltage.

Besøg også det kulturhistoriske museum Trysil/Engerdal Museum og frilandsmuseet Trysil Bygdetun.

Leje af sommerhus i Trysil med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du altid kan finde og leje et sommerhus i Trysil med præcis den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning i Trysil er ganske enkelt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Trysil nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Trysil - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Trysil. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Trysil. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Trysil hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Trysil her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Trysil, et feriehus i Trysil eller en feriebolig i Trysil er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Trysil til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Trysil nu!

Vælg mellem 36 sommerhuse

Andre artikler

  1. Hytte Norge

    Norge er perfekt for familieskiferien og sommerferien for de, der holder af at være aktive i storslået natur. Høje bjerge, dybe fjorde og bugter - høje vandfald og floder fyldt med fisk. Midnatssol mod nord - og Oslos rige kulturliv mod syd. Er I klar til fantastiske oplevelser og store vidder?
    Stort og dejligt feriehus til 22 personer beliggende 50 m fra Ølensfjorden med panoramaudsigt over det smukke fjordlandskab.