Både vinter og sommer byder Hemsedal på et utal af aktiviteter i den omkringliggende storslåede natur. Uanset om du er nybegynder eller øvet skiløber venter både udfordringer og skønne oplevelser på løjperne. Er I vilde med aktivt friluftsliv på ferien, så er Hemsedal i sommerhalvåret et super godt valg!
Vælg mellem 62 sommerhuse
Højt beliggende bjælkehytte til 16 personer med panoramaudsigt ud over Hemsedalen, som er en af Skandinaviens største alpindestinationer.
Højt beliggende bjælkehytte til 16 personer med panoramaudsigt ud over Hemsedalen, som er en af Skandinaviens største alpindestinationer. Moderne skianlæg, ekspress-stolelifte, snowboardparker og eget børne- og nybegynderområde gør det attraktivit for hele familien. Emne nr. 143-N33091

Hemsedal er et dejligt skiområde i Norge med feriehuse for enhver smag. Byen, i det midterste af Norge, ligger idyllisk placeret i en floddal med skråninger på begge sider. Hemsedal er den andenstørste ski-destination i Norge, og med en beliggenhed på mellem 640 og 1450 meter over havets overflade er det således muligt at have en skisæson fra november til maj.

Nyd at have tid til hinanden og tilbring en vellykket familieferie i en af de originale ferieboliger i Hemsedal. Hos Feline finder I ved hjælp af søgefunktionen let en hyggelig hytte tæt på pisterne.

Hemsedals ”skandinaviske alper” ligger 220 kilometer fra Oslo, med afvekslende pister, ferieboliger tæt på skianlægget og mange underholdningsmuligheder. Alt placeret midt i et vidunderligt bjerglandskab. Panoramaudsigten er forrygende – i Hemsedal føler man sig næsten tættere på himlen!

Hemsedal råder over 52 pister og 24 skilifte. Der er alt i alt 45 kilometer pister og den længste nedkørsel er på 6 kilometer. De fleste pister er lette eller middelsvære, og derfor familievenlige og særdeles velegnede for begyndere. Til snowboardere er der snowparks foruden ved syv projektørbelyste pister.

De 210 km langrendsløjper som Hemsedal tilbyder er heller ikke at foragte. De i alt 90 kilometer højfjeldsløjper, der er tilgængelige fra og med februar, giver jer både en storslået panoramaudsig og forskellige sværhedsgrader at vælge imellem.

Hvis I skulle få lyst til at vende ryggen til pisterne, så tilbyder Hemsedal også mange alternative aktiviteter. Hundeslædekørsel, paintball, is klatring, vandring med snesko, kanekørsel, skøjteløb og skisafari med 20 attraktioner for ung og gammel. ”Afterski” er der naturligvis også, for et glas brandvarm gløgg hører sig da til efter en vellykket dag på ski.

Ikke blot i vinterhalvåret men også i sommertiden er Hemsedal et attraktivt rejsemål. Vælg blandt de mange mulige friluftsaktiviteter som vandring, cykling (hovedsagelig mountainbike), lystfiskeri (bl.a. fluefiskeri), kano- og kajaksejlads, paragliding, snorkling i floden Hemsila, ridning og golf.

Det er også anbefales at tage på udflugter i de naturskønne omgivelser – f.eks. til en fjord eller til vandfaldet Rjukandefossen i det nærliggende område Tuv – et sandt naturskuespil!

Leje af sommerhus i Hemsedal med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Hemsedal med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Hemsedal på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Hemsedal nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Hemsedal - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Hemsedal. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Hemsedal. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Hemsedal hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Hemsedal her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo absolut ingen grund til at give for meget for den. Det kommer du aldrig til hos os. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Hemsedal, et feriehus i Hemsedal eller en feriebolig i Hemsedal er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline betyder ferie i Hemsedal til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Hemsedal nu!

Vælg mellem 62 sommerhuse

Områdeanmeldelser

1 voksen 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Super dejlig område, men skøn natur, og man skal ikke køre langt omkring, for at se noget smukt
Hemsedal

Andre artikler

  1. Hytte Norge

    Norge er perfekt for familieskiferien og sommerferien for de, der holder af at være aktive i storslået natur. Høje bjerge, dybe fjorde og bugter - høje vandfald og floder fyldt med fisk. Midnatssol mod nord - og Oslos rige kulturliv mod syd. Er I klar til fantastiske oplevelser og store vidder?
    Stort og dejligt feriehus til 22 personer beliggende 50 m fra Ølensfjorden med panoramaudsigt over det smukke fjordlandskab.