I Vrådal findes et familievenligt skisportscenter og en flot natur, der kan nydes både vinter og sommer. Den vandrige beliggenhed ved søerne Nisser og Vråvatn gør området til et eldorado for såvel vandhunde, lystfiskere og de, som blot nyder en tur på vandet – med eller uden motor. Vrådals unikke natur har desuden mange skønne vandre- og cykelruter.
Vælg mellem 20 sommerhuse
Flot feriehus til 10 personer med tre badeværelser og sauna beliggende ikke langt fra Vrådal Alpincenter.
Flot feriehus til 10 personer med tre badeværelser og sauna beliggende ikke langt fra Vrådal Alpincenter med mange muligheder for at dyrke vintersport. Fra husets terrasse er der en smuk udsigt over sø og fjeld. Emne nr. 143-N35499

Med en placering omtrent midt i Telemarken ligger naturskønne Vrådal centralt – cirka midtvejs mellem øst og vest og med nær tilknytning til færgehavnene Kristiansand og Langesund.

Vrådal Panorama Skicenter er beliggende knap 4 kilometer fra Vrådal centrum. Området har i alt 16 km alpine pister fordelt på 8 grønne, 6 blå, 2 røde og 3 sorte. Desuden er der ca. 40 km langrendsløjper i idyllisk skov- og fjeldterræn, snowboardpark samt kælkebakke – og naturligvis skiskole. Mellem Vrådal Panorama Skicenter og Vrådal centrum er anlagt en 1,5 km lang lysløjpe, der er tændt så længe vejret egner sig til skiløb.

Vrådals placering ved den øvre del af søen Nisser og den nedre del af søen Vråvatn er et godt udgangspunkt for sejlads, fisketure og badning.

I sommerhalvåret kan I tage på udflugt med veteranturbåden M/S Fram på Nisser. Båden blev bygget i som slæbebåd i 1909 til det formål at slæbe tømmer på søerne Nisser og Vråvatn. Vrådal Slusemuseum ligger ved Småstraum Sluse og har åbent, når M/S Fram passerer. På museet vises og formidles historien om Nordeuropas højest beliggende sluser, bådtrafikken på de to søer i det forrige århundrede samt tømmerflytning/-transport og bygning af sluserne.

Det gode fiskevand i området kan I få adgang til ved køb af fiskekort på turistkontoret i centrum af Vrådal.

Badevandet i indsøen Nisser kan om sommeren komme op på 20-22 grader, og de mange øer i søen danner et unikt og flot landskab. Mulighederne for en svalende dukkert er mange. Ved Straand Sommerland er der ud over en flot sandstrand også legeplads, trampoliner, beachvolleybaner og udleje af vandcykler, robåde og kanoer. Turbåden M/S Fram lægger også til her. Der findes også sandstrande og gode bademuligheder ved f.eks. Vrådal Hyttegrend og Vrådal Panorama.

I kan arrangere en hyggelig og garanteret oplevelsesrig dagsudflugt til vands ved leje af enten motorbåd, robåd, kano eller kajak. Udlejning foregår bl.a. gennem Vrådal Panorama, Quality Strand Hotel & Resort samt det lokale turistbureau.

Der er fantastisk flotte ruter til vandreture i Vrådal – både på fjeldet og i skoven. Rutekort kan blandt andet købes på det lokale turistbureau. Udvalget af vandreruter er så bredt, at der er noget for både børnefamilier og erfarne vandrere. Sæsonen for vandreture i Vrådal strækker sig fra maj til oktober.

Foretrækker I at udforske den dejlige natur omkring Vrådal på cykel er der både korte og lange cykelruter at give sig i kast med. Ruterne er både på asfalterede veje og grusveje. Pak en skøn madkurv og begiv jer afsted. Nyd tiden sammen i den storslåede natur, og mærk den ro og fred, Vrådal har.

Leje af sommerhus i Vrådal med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Vrådal med netop den beliggenhed du vil have. Feline er sommerhusudlejning i Vrådal på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Vrådal nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Vrådal - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at bruge Feline til leje af sommerhus i Vrådal. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Vrådal. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Vrådal hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Vrådal her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ingen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi garanterer at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Vrådal, et feriehus i Vrådal eller en feriebolig i Vrådal er der ikke andre der har en billigere pris end vi har. Feline er ferie i Vrådal til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Vrådal nu!

Vælg mellem 20 sommerhuse

Andre artikler

  1. Hytte Norge

    Norge er perfekt for familieskiferien og sommerferien for de, der holder af at være aktive i storslået natur. Høje bjerge, dybe fjorde og bugter - høje vandfald og floder fyldt med fisk. Midnatssol mod nord - og Oslos rige kulturliv mod syd. Er I klar til fantastiske oplevelser og store vidder?
    Stort og dejligt feriehus til 22 personer beliggende 50 m fra Ølensfjorden med panoramaudsigt over det smukke fjordlandskab.