Geilo er en familievenlig destination både sommer og vinter. Frem for alt et eldorado for skiløbere, men har også et fint udbud af alternative aktiviteter for hele familien. I sommerhalvåret er området perfekt til vandring, fisketure og cykling - blandt andet med særlige udfordrende strækninger for mountainbikeryttere.
Vælg mellem 10 sommerhuse
Ferielejlighed af høj standard til 6 personer beliggende i Halvdalsgrenda i Geilo med fælles indendørs svømmebassin på 10 m.
Ferielejlighed af høj standard til 6 personer beliggende i Halvdalsgrenda i Geilo med fælles indendørs svømmebassin på 10 m, et træningscenter, hvis ikke det er nok med at træne på bakker og løjper, dampbad og egen badstue. Geilo er et af Norges største skisportsområder. Emne nr. 143-N33095

Her er de bedste ferieboliger til alle skisport fans. Geilo er en traditionsrig vintersports by i Norge, beliggende nabo til Hardangervidda Nationalpark, Nordeuropas højeste højfjeldsplateau, og et populært udflugtsmål.

I kan tilbringe jeres vinterferie i et hyggeligt træbjælkehus lige ved Geilos skicenter, og kan således glide direkte fra hoveddøren og ud på pisterne. Hytten er originalt indrettet og udstyret med en åben kamin, I kan gøre brug af i de kolde vinteraftener.

Geilo, der markedsfører sig som ski-eldorado, ligger i cirka 800 meters højde og råder over 39 pister, et 220 kilometer langt løjpenet samt 18 liftanlæg. Den samlede piste længde er 25 km og den længste nedkørsel er to kilometer. Skiområdet ligger imellem 900 og 1175 meters højde, hvor den maksimale højdedifference er 275 meter. Uanset om man er til alpin, langrend eller snowboard får man fuld valuta for pengene i Geilo.

Her er pister i alle sværhedsgrader. Ferieboligerne ligger ofte tæt på pisterne, og som fuldt udbygget vintersportsområde står Geilo naturligvis også klar med faciliteter som skiskole, udlejning af ski og tilhørende udstyr, børnepasning mv.
For de, der ikke vil stå på ski er der også mulighed for isfiskeri, kørsel med hundeslæde (ideel ide til familieudflugt) eller at booke en vandretur med guide. Her er desuden mulighed for at købe sig adgang til spa, swimmingpool og wellnessbehandlinger. I Geilo er der talrige butikker, hvis man har lyst til at shoppe lidt.

Geilo ligger cirka 250 kilometer fra hovedstaden Oslo, som der er gode togforbindelser til. Byen har en lang tradition for turisme. Faktisk trak det nye transportmiddel de første turister til Geilo med det samme, bjergbanen fra Oslo til Bergen åbnede i 1909.

Turister strømmer ikke kun til Geilo om vinteren, om sommeren er området bestemt også efterspurgt. Her er det vandring, fiskeri og cykling, som er på programmet. Særligt mountainbikeryttere kan finde udfordrende strækninger i området.

Rallarvejen, der går langs bjergbanen og over Hardangervidda, blev anlagt i forbindelse med byggeriet af banen, og er i dag hyppigt anvendt som cykelrute.
Et særligt kendetegn for Geilo er den lange tradition for smedekunst, som begyndte i lokale smedjer og rundt omkring på gårdene. I dag findes der verden over knive, økser og værktøj, som stammer fra Geilo. Måske en gaveide eller en souvenir?

Leje af sommerhus i Geilo med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Geilo med præcis den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning i Geilo har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Geilo nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Geilo - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Geilo. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Geilo. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Geilo hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Geilo her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo på ingen måde nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Geilo, et feriehus i Geilo eller en feriebolig i Geilo er der ingen der har en lavere pris end os. Feline er ferie i Geilo til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Geilo nu!

Vælg mellem 10 sommerhuse

Andre artikler

  1. Hytte Norge

    Norge er perfekt for familieskiferien og sommerferien for de, der holder af at være aktive i storslået natur. Høje bjerge, dybe fjorde og bugter - høje vandfald og floder fyldt med fisk. Midnatssol mod nord - og Oslos rige kulturliv mod syd. Er I klar til fantastiske oplevelser og store vidder?
    Stort og dejligt feriehus til 22 personer beliggende 50 m fra Ølensfjorden med panoramaudsigt over det smukke fjordlandskab.