Norge er perfekt for familieskiferien og sommerferien for de, der holder af at være aktive i storslået natur. Høje bjerge, dybe fjorde og bugter - høje vandfald og floder fyldt med fisk. Midnatssol mod nord - og Oslos rige kulturliv mod syd. Er I klar til fantastiske oplevelser og store vidder?
Vælg mellem 2.809 sommerhuse Destinationer under Norge
Stort og dejligt feriehus til 22 personer beliggende 50 m fra Ølensfjorden med panoramaudsigt over det smukke fjordlandskab.
Stort og dejligt feriehus til 22 personer beliggende 50 m fra Ølensfjorden med panoramaudsigt over det smukke fjordlandskab. Ølensfjorden er kendt for sine mange fisk, så smid bare snøren ud. Der er vandrestier på fjeldet der fører op til mange gode fiskesøer. Emne nr. 143-N17221

For de, der værdsætter storslået natur, og som gerne vil på vandretur om sommeren og nyde de vel udbyggede skiområder om vinteren, er Norge det rigtige valg. Feline Holidays udbyder cirka 2500 ferieboliger i dette enorme, skandinaviske land.

I hele Norge er der både hyggelige træhytter, men selvfølgelig også murede ferieboliger. Eksempelvis en stilfuldt indrettet feriebolig, som ligger ved kajen af Lindesnes kanalen. Et super udgangspunkt for at udforske det allersydligste hjørne af Norge. Fra huset har I udsigt over det afvekslende fjeldfyldte kystlandskab. Her kan I naturligvis også leje jer en båd, og tage på en hyggelig familieudflugt på vandet.

Hemsedal er den ideelle destination til familieskiferien. Originale træhytter ligger strøet i det bjergrige landskab mellem skove og klippeformationer. Om sommeren er fiske- og badesøerne lige i nærheden og er, sammen med en spektakulær hængebro over en rivende flod – storslåede og naturskønne omgivelser.

Der ligger flere hyggelige og populære skiområder i Geilo, Trysil, Vrådal samt i den tidligere olympiske by Lillehammer.

I Norge oplever I en blanding af bjerge, fjorde og hyggelige byer, vild natur og skønne skiområder omkranset af udstrakte skove. Landets geografi er præget af bjergkæder og fjeldets karrige højsletter.

Den cirka 25.000 kilometer lange Atlanterhavskyst består af mange små og dybe fjorde og bugter, som bringer havvandet langt ind i landet. Derinde præges landskabet af høje vandfald og fiskerige floder.

Norges vestkyst har for den nordlige dels vedkommende et udtalt mildt og fugtigt klima. Det skyldes den nordatlantiske strøm, som tilfører relativt varmt vand langvejs fra. Kysten forbliver således stort set isfri hele vinteren, og er et populært udflugtsmål om sommeren – f.eks. byerne Bergen og Stavanger.

Fra Norges sydkyst til Kristiansand er Norges badekyst med små strande og et mildt klima om sommeren. Ikke ret langt væk – længere østpå – ligger hovedstaden Oslo for enden af en lang fjord. Her mangler intet hvad angår kulturelle tilbud og seværdigheder.

Helt anderledes er det i det tyndt befolkede område i den nordlige del af landet med det specielle lys - midnatssolen om sommeren, og den mørke, arktiske atmosfære om vinteren.

Leje af sommerhus i Norge med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Norge med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning i Norge på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Norge nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Norge - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Norge. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Norge. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Norge hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Norge her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men der er jo ikke nogen grund til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Norge, et feriehus i Norge eller en feriebolig i Norge er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline betyder ferie i Norge til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Norge nu!

Vælg mellem 2.809 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Smukt område med lidt udsigt til Oslofjorden, eneste problem var at finde der til.
Manstad
2 voksne 1 barn 0 husdyr 14 overnatninger 2023 juli
Skønt område lidt midt imellem tre af Norges nationalparker med mulighed for masser af ture ud. Oppdal by har alt, inkl. fedt stadionområde til udendørs aktiviteter.
Oppdal/Stølen
7 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 juli
Skøn natur. Dejlig fredelig
Oggevatn/Birkenes
3 voksne 2 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2023 juli
Skønt område med dejlig natur og let adgang til indkøb.
Sjusjøen
2 voksne 0 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2023 juli
Flot beliggenhed
Savalen