I Lillehammer kan I, omgivet af dejlig natur, dyrke vintersport på det tidligere olympiske anlæg, men området er bestemt en dejlig feriedestinationer året rundt. Lillehammer har badesøer og vandlande, fantastisk forlystelsespark, børnevenlige vandreruter, spændende museer og et dejligt bymiljø med et væld af specialbutikker, der inspirerer til en shoppetur.
Vælg mellem 152 sommerhuse
4-værelses lejlighed til 4 personer beliggende i hytteområdet Birkenbeineren med 40 boligenheder ved Lillehammer.
4-værelses lejlighed til 4 personer beliggende i hytteområdet Birkenbeineren med 40 boligenheder ved Lillehammer. Hytterne ligger 15 km fra den nærmeste skilift. Emne nr. 219-NWG05501EYYYO

Lillehammer var i 1994 vært for de olympiske vinterlege, og er derfor i dag stadig en kendt og populær destination blandt vintersportsentusiaster. Vintersæsonen, der sædvanligvis varer fra november til april byder på mulighed for masser af alpint skiløb og langrend og mange af de olympiske arenaer er stadig i brug og åbne for besøg. For de fartfriske vil en tur i den olympiske bobslædebane ganske sikkert være et hit!

I Hunderfossen Familiepark findes over 60 attraktioner og aktiviteter for alle aldersgrupper – både under tag og udendørs. Her bliver dagen fyldt med eventyr, action, leg og latter. Prøv familierafting, oplev det magiske eventyrslot og 4D-biografen, sus afsted på el-gokartbanen og få vilde adrenalinsus i de fantastiske kørende forlystelser. Familiens vandhunde vil elske de dejlige faciliteter i badelandet, og når sult og tørst melder sig, kan I hygge jer med at nyde den medbragte picnickurv på en af de mange store, grønne områder i parken, eller I kan vælge at besøge en af de syv spisesteder, der har et godt og alsidigt udvalg at byde på.

Badesøen Vingrom ligger ca. 10 km syd for Lillehammer, og har en lille, naturlig sandstrand. Ved søen er dejlige opholdsarealer i flot natur med faciliteter som borde/bænke, skraldespande, toilet og parkeringspladser.
På Strandgata 3 i Lillehammer ligger byens mest besøgte badesø og badestrand – Vingnesvika. Her er ligeledes borde/bænke samt en kiosk og nærliggende spisested.

Kun 8 km nord for Lillehammer i Fåberg ligger det skønne badeland Jorekstad Fritidsbad med masser af faciliteter og plads til timevis af leg og vandpjaskeri. Ved det opvarmede udendørsbassin er der udspringsvipper på 1, 3 og 5 meter samt rutsjebaner både ude og inde. Badelandet har også varmtvandsbassin, klatrevæg, sauna mv. Faciliteter til leg og afslapning for hele familien . . .

I de charmerende og historiske bygninger i Lillehammer findes en lang række specialforretninger med et imponerende udvalg. Mere traditionelle shopping omgivelser finder man i indkøbscenteret Strandtorgets mere end 60 butikker – kun 15 minutters gang fra centrum af Lillehammer.

Besøg også det anerkendte Lillehammer Kunstmuseum, der har til huse i en særdeles unik bygning. Museet har en samling på 1500 værker dateret fra 1800-tallet og frem til nutiden. Andre seværdige museer er Norges Olympiske Museum samt friluftsmuseet Maihaugen, der er et af de største af sin art i Norge. Det levende museum Maihaugen arrangerer spændende aktiviteter i flotte omgivelser – der indbefatter 200 bygninger fra 1200-tallet og til i dag.

De naturskønne, rolige og fredelige omgivelser omkring Lillehammer indbyder i høj grad til familievenlige vandreture. I perioden juni-august er den 7 km lange rute til Lunkefjell et fantastisk udflugtsmål, mens turen til Lillehammers højeste vandfald - Flokofallet (knap 1 km) kan foretages både sommer og efterår. Husk egent fodtøj og tag jer god tid til at nyde den fascinerende natur.

Der er mange gode muligheder for lystfiskeri omkring Lillehammer – eksempelvis i Gudbrandsdalen. Børn til og med 16 år fisker gratis, og fiskekort kan købes blandt andet på de lokale turistkontorer.

Leje af sommerhus Lillehammer med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus Lillehammer med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning Lillehammer på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus Lillehammer nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse Lillehammer - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at benytte Feline til leje af sommerhus Lillehammer. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie Lillehammer. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus Lillehammer hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus Lillehammer her
Ferien er familiens frikvarter, men der er jo ikke nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus Lillehammer, et feriehus Lillehammer eller en feriebolig Lillehammer er der ingen der har en lavere pris end vi har. Feline er ferie Lillehammer til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus Lillehammer nu!

Vælg mellem 152 sommerhuse

Områdeanmeldelser

3 voksne 2 børn 0 husdyr 6 overnatninger 2023 juli
Skønt område med dejlig natur og let adgang til indkøb.
Sjusjøen
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2022 juli
Smukt enormt stort hytteområde, men hvor man ikke fornemmer naboerne. Skov og fjeldområde med mulighed for vandreture i områder af forskellig sværhedsgrad. Sætere med dyrehold og cafe. Løsgående "klokkefår" , der trimmer græsset og spreder hygge.
Sjusjøen

Andre artikler

  1. Hytte Norge

    Norge er perfekt for familieskiferien og sommerferien for de, der holder af at være aktive i storslået natur. Høje bjerge, dybe fjorde og bugter - høje vandfald og floder fyldt med fisk. Midnatssol mod nord - og Oslos rige kulturliv mod syd. Er I klar til fantastiske oplevelser og store vidder?
    Stort og dejligt feriehus til 22 personer beliggende 50 m fra Ølensfjorden med panoramaudsigt over det smukke fjordlandskab.