Emne nr.: 160-E4617

Lad et sommerhus med luksusindretning bidrage med følelsen af afslapning og velvære på din ferie. Når du booker dit sommerhus med luksusindretning, kan du glæde dig til en ferie med jeres egen swimmingpool. Hvad er mere afslappende og luksuriøst end at have denne facilitet til rådighed i dit sommerhus, lige når som helst det passer dig?

Lej dit sommerhus til luksusferien nu og glæd dig til at komme afsted med familie eller venner. Sommerhusene med luksusindretning udlejes hurtigt op til ferier og helligdage. Det er derfor vores anbefaling at booke i god tid. Dermed får I nemlig det største udvalg af luksushuse at vælge mellem.

Stor, større, størst. Vi har sommerhuse med god plads til store sammenkomster med både familien og vennerne. I kategorien ”store huse” finder I de sommerhuse, hvor der er plads til større grupper. Der vil altid være senge og service nok til det antal gæster, som står i beskrivelsen af det sommerhus, I bestemmer jer for. Det er derfor ingen sag at holde årets familiearrangement i et sommerhus.

Igennem sommeren og op til helligdage bliver sommerhuse med plads til mindst 12 personer udlejet hurtigt. I forbindelse med påskefrokoster, sommerbryllupper, julefrokost eller nytårsaften er disse sommerhuse særligt populære, da de opfylder kravet om plads til alle. Book derfor I god tid, så I kan glæde jer til årets hyggelige arrangementer..

Sommerhuse er en attraktiv måde at holde ferie på, fordi der findes lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, I har masser af den, og det er naturligvis helt op til jer, hvordan den skal bruges. Med nem adgang til aktiviteter i lokalområdet, er der populært sagt frit valg på alle hylder.

Når du søger et sommerhus til familiens forestående ferie, er det væsentligt, at det sommerhus, du bestemmer dig for, opfylder så mange af jeres behov som muligt. Derfor betyder det meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du altid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når din søgning efter ”stort luksus sommerhus ebeltoft” er ved at være ved slut, fordi du har fundet netop det sommerhus, familien drømmer om, mangler der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen på plads, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den lille by Ebeltoft ligger på halvøen Djursland, og er en fredfyldt ferieby med en nydelig og historisk midtby med interessante seværdigheder og spændende udflugtsmål for hele familien.

Kan I lide at vandre og cykle i jeres ferie, kan hele familien være med i naturen omkring Ebeltoft. Her er nemlig et udbygget net af stier.

På en gåtur gennem byen kommer I også forbi den lille Ebeltoft kirke. Kirken er ikke specielt iøjnefaldende udefra, men det er stadig værd at tage et kig ind i den velholdte kirke.

Vandrer eller cykler man gennem området ved Ebeltoft, kommer man til utallige små landsbyer, der emmer af historie, fred og ro.

Kan I lide heste, er Ebeltoft lige sagen. Her er der gode muligheder for at leje heste og tage på tur ud i det smukke og afvekslende landskab.

I Ree Park Safari venter der jer en helt særlig oplevelse. Parken er opdelt i de forskellige kontinenter, og i hver verdensdel møder I de dyr, der hører til lige her.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige krav til det sommerhus, du leder efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 31 sommerhuse