Emne nr.: 130-D20048
Emne nr.: 130-D20048

I kan med garanti se frem til alle tiders ferie i jeres foretrukne sommerhus i uge 29. Glæd jer til at slippe tøjlerne i den hektiske hverdag, til at komme væk hjemmefra og til, at I får masser af tid til hinanden og til skønne, fælles ferieoplevelser.

Når du er ved at organisere en ferie i uge 29, har det stor betydning, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Jo flere, jo bedre - det forøger nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hos os finder du altid det største udvalg af sommerhuse i uge 29, så her får du de bedste muligheder.

Et sommerhus er svaret på jeres feriedrømme. Her er tiden helt og aldeles jeres egen, og I kan bruge den, nøjagtig som I vil. Hyg jer i jeres foretrukne sommerhus og tag på udflugter til aktiviteter og seværdigheder i nærområdet. Der venter jer en uforglemmelig ferie med mange dejlige oplevelser og masser af tid til hinanden.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal forme rammen om familiens ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle overskue et væld af forskellige portaler. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er overstået, og du har fundet præcis det sommerhus, der imødekommer dine krav, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal på plads, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Maritim stemning, idylliske landskaber og interessante seværdigheder gør Ebeltoft til det mest populære feriemål i Nationalpark Mols Bjerge. Den hyggelige atmosfære sikrer sammen med de mange udflugtsmål oplevelsesrige feriedage.

Den charmerende by Ebeltoft er kendetegnet ved de brostensbelagte smalle gader med historiske bindingsværkshuse.

I Ebeltoft inviterer gågaden jer til at shoppe i de små butikker og store stormagasiner.

Uanset årstid er Ebeltoft et yndet feriemål. Roen og den uberørte natur byder året rundt på dejlige oplevelser og afslapning.

Fra Ebeltoft er der ikke langt til Elsegaarde Strand. Et dejligt sted at slappe af og nyde solen, og så kan man herfra se det maleriske syn af øen Hjelm.

Vil du dykke med hajer? Så har du mulighed for at prøve det i Kattegatcenteret ikke langt fra Ebeltoft. Her vil professionelle instruktører ledsage dig på et dyk i Oceanariet.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 160 sommerhuse