Emne nr.: 045-15415
Emne nr.: 045-15415

Der findes en lang række skønt beliggende sommerhuse med havudsigt, så du kan frit vælge mellem mange forskellige ferieområder. Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan du se frem til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til at være sammen, og hvor I kan nyde den enestående udsigt ud over havet.

Find det sommerhus med havudsigt, der skal udgøre basen for jeres ferie tæt på vandet. Her på siden bliver I altid præsenteret for det største udvalg på markedet, så I frit kan vælge jeres favorit til ferien.

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det passer til familiens ønsker. Hvad betyder mest for jer, når I lejer et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt og aldeles op til jer.

I din jagt på et sommerhus er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde er du nemlig sikker på at få det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det punkt angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når du er færdig med at søge, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen klaret. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at få bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Midt i Nationalpark Mols Bjerge på Djursland ligger det familievenlige ferieområde Ebeltoft. Det naturskønne landskab og de mange attraktioner og seværdigheder sørger for oplevelser nok til hele ferien.

I Ree Park Safari venter der jer en helt særlig oplevelse. Parken er opdelt i de forskellige kontinenter, og i hver verdensdel møder I de dyr, der hører til lige her.

Hvis vejret ikke er med jer, kan I besøge svømmehallen i Ebeltoft. Her er der både et solarium, dampbad og mulighed for at forkæle sig selv med en massage.

Stranden ved Elsegårde nær Ebeltoft er perfekt til en dukkert i Østersøen, og har derudover en fantastisk udsigt, hvor I, i godt vejr kan se helt til øen Hjelm.

Ud over den gamle bymidte, lokker også byens attraktive gågade med supermarkeder, små specialbutikker, familierestauranter og hyggelige caféer.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos Feline Holidays, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på portalen.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid klar til at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 340 sommerhuse