Emne nr.: 130-D13024
Emne nr.: 130-D13024

Hvad er bedre end at vælge et sommerhus til ferien? Her kan I nyde nogle dejlige timer sammen på jeres egne præmisser. Foretrækker I ture i nærområdet eller hygge ved det sommerhus, I har valgt? Her bestemmer I selv dagens program.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har væsentlig betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde netop det sommerhus, der matcher familiens krav. Hvad det angår, får du de bedste muligheder her på siden, fordi vi altid giver dig det største udvalg.

Når du har fundet dit sommerhus, er det meget vigtigt, at du får bookingen gennemført. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Midt i Nationalpark Mols Bjerge på Djursland ligger det familievenlige ferieområde Ebeltoft. Det naturskønne landskab og de mange attraktioner og seværdigheder sørger for oplevelser nok til hele ferien.

Omkring 6 km fra Ebeltoft ligger den gamle landsby Elsegårde. Her kan I gå en tur gennem den idylliske landsby med det hyggelige gadekær.

Stranden ved Elsegårde nær Ebeltoft er perfekt til en dukkert i Østersøen, og har derudover en fantastisk udsigt, hvor I, i godt vejr kan se helt til øen Hjelm.

Vandrer eller cykler man gennem området ved Ebeltoft, kommer man til utallige små landsbyer, der emmer af historie, fred og ro.

Den historiske Fregatten Jylland er en af de mest interessante attraktioner i Ebeltoft. Det restaurerede skib ligger i museumshavnen og huser i dag en besætning af voksfigurer.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Det vil sige, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig videre.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 722 sommerhuse