Emne nr.: 045-00912
Emne nr.: 045-00912

Et sommerhus med skøn beliggenhed, en hyggelig indretning og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og det bliver ikke meget bedre - og da slet ikke når man tænker på, at der også er nem adgang til netop de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I kunne tænke jer.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har meget stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere får du nemlig ved at finde netop det sommerhus, der opfylder familiens behov. For så vidt angår det punkt, får du de bedste muligheder her på portalen, fordi vi altid tilbyder det største udvalg.

Når du har fundet det sommerhus, du gerne vil have, mangler du kun at få klaret bookingen. Den foregår ganske ubesværet over nettet, og det tager ikke mange øjeblikke at få den på plads. Herefter kan I alle begynde at glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den lille by Ebeltoft ved Ebeltoft Vig hører til Syddjurs kommune og er en populær feriedestination for børnefamilier.

Gå en tur på lystbåde- og fiskerihavnen, hvor I om aftenen kan se de smukkeste solnedgange fra molen.

Uanset årstid er Ebeltoft et yndet feriemål. Roen og den uberørte natur byder året rundt på dejlige oplevelser og afslapning.

Det spiller ingen rolle, hvornår I besøger Ebeltoft. Der er altid meget at opleve på alle tider af året. Cykelture, kanoture, fisketure eller en shoppingtur er alle øverst på listen over fritidsaktiviteter.

Under ferien i Ebeltoft er det en god ide også at tage en tur til områdets største by Grenå. Foruden en masse historie, Kattegatcentret og de mange indkøbsmuligheder er her en skøn atmosfære.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for assistance eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har stor erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 1.066 sommerhuse