Emne nr.: 130-D16706
Emne nr.: 130-D16706

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan I alle roligt begynde at glæde jer. Der er lagt op til en skøn ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og mange muligheder for at opleve de aktiviteter og seværdigheder, som lokalområdet byder på.

Din søgning efter ”sommerhus nordbakken ebeltoft” er lige kommet et stort skridt tættere på at blive virkeliggjort. Her på Feline Holidays finder du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Fordelen for dig er, at du får overblik over mulighederne på ét sted. Derved sparer du tid og kan fokusere på at finde præcis det sommerhus, der opfylder familiens ønsker.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig også på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er overstået på et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Indhyldet i Djurslands smukke natur ligger den billedskønne by Ebeltoft. Oplev den hyggelige stemning på havnen, den historiske bymidte med restauranter og butikker. Kig også indenfor i de lokale kunsthåndværkeres arbejdende værksteder.

Den historiske Fregatten Jylland er en af de mest interessante attraktioner i Ebeltoft. Det restaurerede skib ligger i museumshavnen og huser i dag en besætning af voksfigurer.

Bliv en "pedalridder" ved Ebeltoft bugt. Få en masse motion, når du cykler på de smukke cykelstier.

I Ree Park Safari venter der jer en helt særlig oplevelse. Parken er opdelt i de forskellige kontinenter, og i hver verdensdel møder I de dyr, der hører til lige her.

I naturparken Mols Bjerge kan børnefamilier tage på en mountainbike-tur og nyde duften af skov.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker dit sommerhus til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos os er du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du søger efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 1.013 sommerhuse