Emne nr.: 160-E1051
Emne nr.: 160-E1051

Vælg et sommerhus som base for jeres næste ferie. Uanset hvilket sommerhus, I falder for, vil der være flere spændende oplevelser og udflugter i nærområdet, som bare venter på at blive udforsket.

Jo flere sommerhuse du får at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde præcis det sommerhus, der opfylder dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gået igennem, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Et sommerhus med pool er lig med en ferie i luksuriøse rammer. Jo flere sommerhuse du får at vælge mellem, jo bedre chancer har du for at finde den optimale ramme om familiens næste ferie. I den henseende er du kommet til den helt rigtige hjemmeside; her finder du nemlig altid det største udvalg af attraktive og skønt beliggende sommerhuse med pool.

Fri adgang til jeres helt egen pool 24 timer i døgnet er et stensikkert hit. Der er på det nærmeste garanti for, at især familiens yngste medlemmer kommer til at tilbringe meget tid i pool'en.

Om end der fortsat er mange, der tager af sted i 1-2 uger, er miniferie og (forlængede) weekendophold i et sommerhus med pool blevet en stadigt mere efterspurgt måde at holde ferie på. Det kan være svært at finde en hel uge i kalenderen, så et ophold på 3-4 dage er et rigtig fint alternativ for alle, der trænger til at slippe væk hjemmefra og samtidig gerne vil forkæle sig selv med et virkelig attraktivt ophold.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Langelands grønne bakkede landskab og brede strande er meget populære blandt turister, men derudover er der mange andre ting at opleve på øen.

Dageløkkes fine sandstrand er et oplagt sted for en lang travetur langs vandet.

Den maleriske havn i Bagenkop tiltrækker både øens beboere og turister, da man her kan se skibe med flag fra store dele af verden.

Ved Ristinge ligger en af øens mest populære badestrande med fin sandstrand og klart, lavt vand. Et godt sted at tage på badetur med familien.

Stranden ved Spodsbjerg er en af de allerskønneste på Langeland. Den lange strande og det rolige lave vand er helt perfekt til familier med yngre børn.

Midt på Langeland ligger den noget overset lille by Tullebølle. Byen har de smukkeste kulørte gavlhuse og smalle gader, hvor man næsten får følelsen af at gå blandt dukkehuse.

Prisgaranti

Det er meget vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores sommerhuse. Du vil til hver en tid være omfattet af den, når du booker dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 72 sommerhuse