Emne nr.: 130-G10305
Emne nr.: 130-G10305

Vågn op til lyden af bølgernes brusen, når I lejer et sommerhus med havudsigt. Uanset hvilket sommerhus med havudsigt I bestemmer jer for, vil I med garanti kunne nyde den meditative ro og stemning, der helt automatisk lægger sig over denne slags sommerhuse.

Lej netop det sommerhus, der skal danne ramme om jeres ferie. På Feline Holidays får I markedets største udvalg, så I kan vælge netop det sommerhus, der passer til jeres familie. Når bookingen er overstået, kan I glæde jer til en skøn ferie i et sommerhus med havudsigt.

Der er absolut ingen tvivl om, at I alle i den grad vil nyde at slippe væk hjemmefra for at tilbringe nogle afslappende dage i det sommerhus, du er på udkig efter. Glæd jer til masser af tid til hinanden og til de mange, dejlige ferieoplevelser der venter jer.

Søgningen efter et sommerhus klares nemt og enkelt her på siden. Her får du nemlig altid det største, samlede udvalg af attraktive sommerhuse. Det giver dig den store fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted. Du behøver altså ikke at skulle rundt på flere forskellige hjemmesider, men kan i stedet bruge kræfterne på at finde præcis det sommerhus, der passer til jer.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med det sommerhus, der opfylder familiens krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen overstået. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Langeland er blot en af over 1400 danske øer, men samtidig et rigtig godt bud på familiens næste feriedestination.

I Tranekær ligger slottet fra det 12. århundrede. Den smukke røde murstensbygning er bestemt et besøg værd, da her er meget at se på og opleve for hele familien.

Ved Hov på Nordlangeland finder man den maleriske Franke Klint med det gamle fyrtårn.

Holder I ferie på Langeland i juli måned, må I ikke gå glip af Langeland-Festivallen. Her er der musik og aktiviteter for både børn og voksne.

De talrige små bebyggelser og havnebyer på Langeland med traditionelle træhuse, både og brostensbelagte stræder emmer af historie og indbyder til et besøg.

Den maleriske havn i Bagenkop tiltrækker både øens beboere og turister, da man her kan se skibe med flag fra store dele af verden.

Længst mod nord på Langeland ligge Hov i et skovrigt område. Her er de skønneste vandreruter markeret, så det er nemt at opleve området til fods.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for høj en pris for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på hjemmesiden.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 204 sommerhuse