Emne nr.: 130-G10464
Emne nr.: 130-G10464

Kan I heller ikke stå for de våde hundeøjne eller den kælne hale, der smyger sig om benet? Det er bare sådan at hunden og katten fortæller jer, at de selvfølgelig også vil med på ferie! Lej et sommerhus hvor husdyr er tilladt, så behøver I ikke at lade nogen i stikken!

Når du kigger efter et sommerhus med plads til familiens kæledyr, kan du finde det største udvalg på Feline Holidays. Her kan du finde sommerhuse, hvor 1-4 husdyr er velkomne.

Det forhold, at familien får masser af tid til hinanden og nøjagtig de ferieoplevelser, I selv skaber, er en væsentlig del af glæden ved at holde ferie i et sommerhus. I kan frit veksle mellem at slappe af i jeres hyggeligt indrettede sommerhus og de oplevelser, som venter jer i nærområdet.

Det betyder meget, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem, når du har søgt efter ”sommerhus langeland hund tilladt”. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for her får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du kun behøver at søge på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Den sidste brik, du skal have på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage i visheden om, at I kan glæde jer til alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Der er vist ikke noget, der er i tvivl om, hvor Langeland har fået sig navn fra. Øen, der ligger i Østersøen mellem Lolland og Fyn, er 53 km lang og blot 11 km bred.

Ved Ristinge ligger en af øens mest populære badestrande med fin sandstrand og klart, lavt vand. Et godt sted at tage på badetur med familien.

På Sydlangeland går hele fem forskellige vandreruter gennem et naturbeskyttet område med et meget varieret dyre- og planteliv. Ruterne har forskellig længde, fra 1 til 5 km, så familien kan vælge den, der passer dem bedst.

Længst mod nord på Langeland ligge Hov i et skovrigt område. Her er de skønneste vandreruter markeret, så det er nemt at opleve området til fods.

På den nordlige del af Langeland ligger Lohals, der bl.a. lokker med mange restauranter og butikker.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid lejer dit sommerhus til den laveste pris her på hjemmesiden. Som kunde hos os er du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Såfremt du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris andet steds, overfører vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for assistance eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 383 sommerhuse