Emne nr.: 130-G10716
Emne nr.: 130-G10716

De forskellige sommerhuse med plads til 14 personer er oplagte valg for dig, der er ved at arrangere en ferie, hvor I er 2-3 familier og/eller vennepar, der skal på ferie sammen. Her får I god plads til alle og nem adgang til de skønne ferieoplevelser, som venter jer i lokalområdet. Og fordelene stopper ikke her. Det er nemlig sådan, at du har væsentligt bedre chancer for at finde et sommerhus, der er så luksuriøst indrettet, at I får jeres helt egen pool, når det er sommerhuse i denne størrelse, du er på jagt efter. Der er ingen tvivl om, at udsigten til at hygge sig i vandet vil øge forventningens glæde betragteligt; ikke mindst hos børnene.

Sommerhuse er en eftertragtet måde at holde ferie på, fordi der er lige så mange muligheder, som der er familier. Tiden er helt jeres egen, I har masser af den, og det er selvfølgelig helt op til jer, hvordan den skal bruges. Med nem adgang til aktiviteter i lokalområdet, er der populært sagt frit valg på alle hylder.

Jo flere sommerhuse du får at vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

At finde dit sommerhus er første skridt mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver overstået. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være i gang med at søge samme sommerhus som dig. Derfor: Få gennemført bookingen så hurtigt som muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Freden, ro og de skønne landskaber på Langeland er de perfekte rammer for en familieferien. Her kan man slappe af i de allerbedste omgivelser.

Østerskov er et meget populært sted for de, der kan lige at være aktive i naturen. Her finder man både et interessant dykkersted og Langeland Golf Klub.

Planlægger I en ferie med mange dage på stranden med børnene, er Langeland et godt valg. Så godt som overalt langs øens kyster har strandene fint sand og roligt lavt vand.

Langelands bløde bakker er ideelle for en cykeltur gennem ferielandet. Også for børnefamilier. Cykler kan lejes flere steder på øen.

I Tranekær Slotspark kan man betragte skulpturer og installationer fra både danske og internationale berømte kunstnere.

Ved Hov på Nordlangeland finder man den maleriske Franke Klint med det gamle fyrtårn.

I Dageløkke er der både en børnevenlig strand og en hyggelig lille hav, så området er ideelt for en kombineret strand- og fisketur. Her er noget for hele familien.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den laveste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du booker et sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 26 sommerhuse