Emne nr.: 160-E1176
Emne nr.: 160-E1176

Stadigt flere vælger et sommerhus til 12 personer, fordi der er fin plads til alle. Samtidigt er sommerhusene til 12 personer et rigtig godt udgangspunkt for feriens oplevelser. Her kan I alle komme og gå, som I vil i løbet af dagen, for igen at samles om middagsbordet til aften. Og der er flere fordele. Det forholder sig nemlig sådan, at du har langt bedre chancer for at finde et sommerhus, der er så luksuriøst indrettet, at I får jeres helt egen swimming pool, når det er sommerhuse i denne størrelse, du kigger på. Der er ingen tvivl om, at udsigten til at boltre sig i vandet vil øge forventningens glæde betragteligt; ikke mindst hos børnene.

Slip væk fra de hjemlige rammer i et sommerhus, hvor I virkelig kan slappe af. Anvend tiden til at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i nærområdet. Nu har I langt om længe en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i det sommerhus I beslutter jer for at leje.

Når du søger et sommerhus til familiens forestående ferie, er det af stor betydning, at det sommerhus, du beslutter dig for, matcher så mange af jeres ønsker som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du til hver en tid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når du har fundet frem til det sommerhus, du gerne vil have, mangler du kun at få overstået bookingen. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den på plads. Herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ønsker man at holde sin ferie et sted med fred og ro, frisk vind og skønne udflugtsmål i naturen, er Langeland et rigtig godt valg.

Ved klitterne i Ristinge ligger den smukke Ristinge Klint. Fra toppen af klinten får man det mest betagende udsyn over hav og land.

Ved Hov på Nordlangeland finder man den maleriske Franke Klint med det gamle fyrtårn.

Ved Ristinge ligger en af øens mest populære badestrande med fin sandstrand og klart, lavt vand. Et godt sted at tage på badetur med familien.

Rudkøbing er den største by på Langeland. Byen er 700 år gammel, og byens historiske museum er en af de steder, der er meget populære for byens gæster.

Langeland er et skønt feriested både for de, der vil foretrækker at tage den med ro og slappe af i ferien, og for de, der ønsker en aktiv ferie. Her kan man både cykle, vandre, dykke, surfe, tage på bådtur og spille golf.

Kulturinteresserede kan se frem til at besøge de 19 kirker på Langeland. De har hver deres særpræg, men to ting har de alle til fælles; de er hvidkalkede og har rødt tegltag.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 38 sommerhuse