Emne nr.: 130-D18010
Emne nr.: 130-D18010

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan du i den grad glæde dig til en rigtig dejlig ferie sammen med familien. Glæd dig til at I får masser af tid til hinanden. Glæd dig til at bo i et sommerhus med en skøn beliggenhed. Glæd dig til mange dejlige oplevelser i nærområdet sammen med dem, du holder mest af.

I forbindelse med din søgning efter ”sommerhus i ebeltoft til 10 personer” er det af væsentlig betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Det forøger nemlig dine chancer for at finde netop det sommerhus, der opfylder dine behov. Kort sagt: du har brug for overblik. Og overblik er præcis, hvad du får her på siden; vi giver dig nemlig altid det største udvalg.

Når søgningen er overstået, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del klares nemt og enkelt over nettet, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

I sommerhuse til 10 personer er der fin plads til store og/eller sammenbragte familier. Måske er der også plads til et hold bedsteforældre eller andre familiemedlemmer, der trænger til at slippe væk hjemmefra. Så kan I opleve Ebeltoft sammen og tage på hyggelige udflugter. Sommerhuse med plads til 10 personer hører til i mellemklassen, hvor I får et fint forhold mellem indretning og faciliteter på den ene side og prisen på den anden.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ved Djurslands kyst i Nationalpark Mols Bjerge ligger den smukke by Ebeltoft. Byens charmerende stemning og maritime atmosfære betager alle, der kommer på besøg.

Fregatten Jylland er et lille paradis for børn. Her kan de små besøgende boltre sig igennem skibet og forsøge at finde Kalle Krudts skat.

I Ebeltoft inviterer gågaden jer til at shoppe i de små butikker og store stormagasiner.

Ikke langt fra Ebeltoft ligger slotsruinen Kalø. Slottet, der er fra år 1313, ligger i de smukkeste omgivelser i Kalø Vig.

Den historiske Fregatten Jylland er en af de mest interessante attraktioner i Ebeltoft. Det restaurerede skib ligger i museumshavnen og huser i dag en besætning af voksfigurer.

Ebeltofts historiske bydel kan dateres helt tilbage til det 14. århundrede. Den smukke gamle bydel indbyder ikke kun til sightseeing, men også til en shoppingtur med familien.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk dækket af den, når du lejer et sommerhus hos os.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 149 sommerhuse