Emne nr.: 130-D16118
Emne nr.: 130-D16118

I et sommerhus til 14 personer er der plads til at tilgodese alle behov. Mens nogle af familiens medlemmer måske trænger til en gåtur i den friske luft, foretrækker andre af jer måske at blive indenfor og hygge med spil. Det er helt op til jer, hvad tiden skal bruges på i det sommerhus, I ender med at booke. En anden fordel ved sommerhuse i denne størrelse er, at en god del af dem har pool. Det betyder, at du får nemmere ved at finde et sommerhus med den luksus, det er, at I får adgang til jeres private pool.

Et sommerhus er det ideelle valg, når tiden atter er kommet til at samle familie eller venner. Om det kun er for et par dage eller en længere periode, er et sommerhus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

I forbindelse med din søgning efter ”sommerhus ebeltoft 14 personer” er det af væsentlig betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Det forøger nemlig dine chancer for at finde præcis det sommerhus, der opfylder dine behov. Kort og godt: du har brug for overblik. Og overblik er netop, hvad du får her på hjemmesiden; vi giver dig nemlig altid det største udvalg.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår hurtigt og sikkert over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gået igennem, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til en afslappende og dejlig ferie på Djursland. Den herlige by Ebeltoft er et godt udgangspunkt for udflugter i området, hvis man da kan slippe dens fængslende atmosfære.

Femmøller strand er også meget populær. Stranden ligger i et betagende landskab ved starten af Mols Bjerge, og er ideelt til svømning, snorkling og kajaksejlads.

Ikke langt fra Ebeltoft ligger det historiske Møllerup Gods. Godset er en af områdets mest populære udflugtsmål. Godset er fra år 1681, blev udvidet i det 18. århundrede og står i dag som en arkitektonisk perle.

I området omkring Ebeltoft er der mange smukke slotte og herregårde som f.eks. Kalø Slot og Møllerup Gods, som I kan beundre.

Familiens lystfiskere vil også synes om at holde ferie i Ebeltoft. Både ved kysterne og i områdets mange put & take søer venter mange gode timer og masser af fisk.

Ebeltoft er også kendt som "Glas-hovedstaden". Ud over det internationalt anerkendte glasmuseum, finder man i byens gader flere glaspusterier, hvor man kan følge fremstillingen af de smukke genstande i de arbejdende værksteder.

Den historiske Fregatten Jylland er en af de mest interessante attraktioner i Ebeltoft. Det restaurerede skib ligger i museumshavnen og huser i dag en besætning af voksfigurer.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan booke her på siden - og du er helt automatisk omfattet af den, når du lejer et sommerhus gennem os.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for hjælp eller spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du søger, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 34 sommerhuse