Emne nr.: 045-04904
Emne nr.: 045-04904

Det bedste ved at booke et sommerhus er, at man hurtigt føler sig hjemme. Den individuelle indretning og alle de oplevelser, der venter jer i nærområdet, er med til at gøre jeres ferie i det sommerhus, I har udvalgt jer, helt unik.

I forbindelse med din søgning efter ”sommerhus begoniavej ebeltoft” er det af stor betydning for dig, at du kan vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. Det øger nemlig dine chancer for at finde præcis det sommerhus, der opfylder dine behov. Kort sagt: du har brug for overblik. Og overblik er præcis, hvad du får her på hjemmesiden; vi giver dig nemlig altid det største udvalg.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få klaret bookingen. Den del klares nemt og enkelt online, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Maritim stemning, idylliske landskaber og interessante seværdigheder gør Ebeltoft til det mest populære feriemål i Nationalpark Mols Bjerge. Den hyggelige atmosfære sikrer sammen med de mange udflugtsmål oplevelsesrige feriedage.

Nationalparken Mols Bjerge ved Ebeltoft har udsigtspunkterne Trehøje og Agri Bavnehøj, hvor I kan nyde den fantastiske udsigt over landskab.

Det anbefales at tage på cykeltur fra Ebeltoft til Boeslum strand. Her er vandet meget klart, men det bliver hurtigt dybt. Med lidt held kan I se sæler og marsvin fra klipperne.

Den historiske Fregatten Jylland er en af de mest interessante attraktioner i Ebeltoft. Det restaurerede skib ligger i museumshavnen og huser i dag en besætning af voksfigurer.

Hvis vejret ikke er med jer, kan I besøge svømmehallen i Ebeltoft. Her er der både et solarium, dampbad og mulighed for at forkæle sig selv med en massage.

Ebeltoft er et godt udgangspunkt for familier, der kan lide at være aktive i naturen. Rundt om byen er der anlagt et fint net af vandre- og cykelstier.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du beslutter dig for for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have særlige krav til det sommerhus, du søger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 1.025 sommerhuse