Emne nr.: 130-D15995
Emne nr.: 130-D15995

Hvad enten I gerne vil opleve den ene eller den anden del af landet, er et poolhus det oplagte udgangspunkt for et ophold i attraktive og luksuriøse rammer.

Et godt overblik over de forskellige poolhuse er den nemmeste vej til en dejlig ferie. Og det er netop, hvad du får her på siden. Vi giver dig det største udvalg, sådan at du ikke behøver at søge andre steder. Nemt og enkelt.

Når du har fundet dit poolhus, handler det om at få bookingen på plads, sådan at rammerne omkring den kommende ferie er på plads. Det foregår nemt og enkelt over nettet - og når bookingen er overstået, er kan I nyde forventningens glæde.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den lille by Ebeltoft ligger på halvøen Djursland, og er en fredfyldt ferieby med en nydelig og historisk midtby med interessante seværdigheder og spændende udflugtsmål for hele familien.

Hele ferieområdet ved Ebeltoft er så malerisk og smukt, at det ikke kan undre nogen, at også mange kunstnere er faldet for området.

Uanset årstid er Ebeltoft et yndet feriemål. Roen og den uberørte natur byder året rundt på dejlige oplevelser og afslapning.

På en gåtur gennem byen kommer I også forbi den lille Ebeltoft kirke. Kirken er ikke specielt iøjnefaldende udefra, men det er stadig værd at tage et kig ind i den velholdte kirke.

De tre bronzealderhøje, Trehøje, er med en højde på 127 meter det perfekte sted til en 360 graders panoramaudsigt over landskabet mellem Ebeltoft og Aarhus.

Den historiske Fregatten Jylland er en af de mest interessante attraktioner i Ebeltoft. Det restaurerede skib ligger i museumshavnen og huser i dag en besætning af voksfigurer.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du altid booker dit poolhus til markedets billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det poolhus, du har booket, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende et poolhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har specielle ønsker til dit poolhus.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du har specielle krav til det poolhus, du søger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 165 sommerhuse