Emne nr.: 130-D15995
Emne nr.: 130-D15995

Opgradér jeres ferie og vælg et poolhus med egen pool - det kalder vi luksus ud over det sædvanlige. Her kan I nyde nogle skønne dage sammen med familie eller venner og lade den ekstra følelse af luksus indfinde sig. Det er altid dejligt at vende tilbage med ny energi fra det poolhus, man har booket. Så er man klar til dagligdagen, der igen banker på.

Når I planlægger ferien i et poolhus med luksusindretning, er det en god ide at være tidligt ude. Denne type poolhuse er nemlig efterspurgte året rundt. Få det største udvalg at vælge imellem, når I booker ferien i god tid. Så er der også endnu længere tid, hvor I kan gå og glæde jer.

Uanset hvilket ferieområde du søger et poolhus i, kan I alle glæde jer til et ophold i rammer, der ligger langt ud over det sædvanlige. En pool er den ypperste luksus, der findes - og I vil stensikkert nyde den frie adgang til vand, tropiske forhold og masser af hygge.

Drømmen om et poolhus er lige kommet et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på siden finder du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende poolhuse. Din fordel er, at det giver dig overblik og ro til at fokusere på at finde familiens poolhus. Nemt og enkelt.

Uanset hvilket poolhus du bestemmer dig for, er det nemt og enkelt at få klaret bookingen. Det hele foregår online, det er nemt og enkelt, og det varer kun et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den lille by Ebeltoft ved Ebeltoft Vig hører til Syddjurs kommune og er en populær feriedestination for børnefamilier.

Hele ferieområdet ved Ebeltoft er så malerisk og smukt, at det ikke kan undre nogen, at også mange kunstnere er faldet for området.

Stranden ved Elsegårde nær Ebeltoft er perfekt til en dukkert i Østersøen, og har derudover en fantastisk udsigt, hvor I, i godt vejr kan se helt til øen Hjelm.

Den charmerende by Ebeltoft er kendetegnet ved de brostensbelagte smalle gader med historiske bindingsværkshuse.

Fregatten Jylland er et lille paradis for børn. Her kan de små besøgende boltre sig igennem skibet og forsøge at finde Kalle Krudts skat.

Det spiller ingen rolle, hvornår I besøger Ebeltoft. Der er altid meget at opleve på alle tider af året. Cykelture, kanoture, fisketure eller en shoppingtur er alle øverst på listen over fritidsaktiviteter.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at booke dit poolhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige poolhuse. Du vil til hver en tid være dækket af den, når du booker dit poolhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du skulle finde det poolhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi har mange års erfaring med udlejning af poolhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 184 sommerhuse