Emne nr.: 130-D20377
Emne nr.: 130-D20377

Uanset hvilket sommerhus du vælger, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der er lagt op til en skøn ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og alle muligheder for at opleve de seværdigheder, som lokalområdet byder på.

Den mængde sommerhuse, du kan vælge mellem, har meget stor betydning. Jo flere der er, jo nemmere bliver det nemlig for dig at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder familiens behov. Hvad det angår, får du de bedste muligheder her på hjemmesiden, fordi vi altid har det største udvalg.

Når du har fundet dit sommerhus, er det meget vigtigt, at du får bookingen på plads. Det foregår nemt og enkelt online, og tager kun et øjeblik. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at I alle sammen skal af sted på en skøn ferie.

Små sommerhuse er tit eftertragtede, fordi der er en anderledes form for hygge, når man booker et sommerhus, der er lille. Desuden er små sommerhuse ofte billigere både i leje og drift. På den måde kan I spare på feriebudgettet og i stedet bruge pengene på ferieoplevelser såsom den lokale svømmehal, bowlinghal eller en hyggelig strøgtur i en af de omkringliggende byer. Uanset hvilket sommerhus I lejer, er valget af oplevelser op til jer!

På Feline Holidays er vi stolte over at give dig markedets mest omfattende udvalg af små sommerhuse. Derfor finder I altid et sommerhus, der er lille og til en lille pris her på siden. Så snart I har tjek på bookingen af det sommerhus, der er jeres favorit, kan I se frem til en skøn ferie sammen!

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ebeltoft har omkring 7.190 indbyggere, og er en lille by ud til Kattegat.

Ebeltofts historiske bydel kan dateres helt tilbage til det 14. århundrede. Den smukke gamle bydel indbyder ikke kun til sightseeing, men også til en shoppingtur med familien.

Rundt om Ebeltoft ligger der mange skønne strande. En af Djurslands absolut bedste er Boeslum strand. Stranden er det perfekte sted for børnefamilier og for de, der gerne vil surfe.

Der er adskillige arrangementer i Ebeltoft, som børnefamilier kan deltage i. Ebelfestivalen der finder sted hvert efterår, er meget populær.

De tre bronzealderhøje, Trehøje, er med en højde på 127 meter det perfekte sted til en 360 graders panoramaudsigt over landskabet mellem Ebeltoft og Aarhus.

Den charmerende by Ebeltoft er kendetegnet ved de brostensbelagte smalle gader med historiske bindingsværkshuse.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for det sommerhus, du falder for. Det kommer du aldrig til hos os, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på siden.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, overfører vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 1.017 sommerhuse