Emne nr.: 090-23960
Emne nr.: 090-23960

En ferielejlighed er et super godt valg til den forestående ferie. I vil med garanti nyde ferien i jeres hyggelige og skønt beliggende ferielejlighed. Her får I alle muligheder for at planlægge jeres ferie, sådan at den er tilpasset jeres individuelle ønsker.

Det har rigtig meget at sige, at du får så mange ferielejligheder at vælge mellem, når du har søgt efter ”ferielejlighed skudehavnen ebeltoft”. Hvad det angår, er du kommet til det helt rigtige sted, for hos os får du nemlig altid det største udvalg. Det giver overblik over alle mulighederne, og det sparer dig tid, at du ikke behøver at søge andre steder end på denne ene hjemmeside. Nemt og enkelt for dig.

Når søgningen er overstået, og du har fundet den ferielejlighed, der skal forme rammen om familiens ferie, er det om at få bookingen gennemført. Det klares på et øjeblik online - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ebeltoft ligger på halvøen Djursland, der er et populært rejsemål.

I Ebeltoft kan man både få bystemning og natur. Lige uden for byen er der flere skovområder som bl.a. Handrup Bakker samt Skramsø og Fruerlund plantager

Hele ferieområdet ved Ebeltoft er så malerisk og smukt, at det ikke kan undre nogen, at også mange kunstnere er faldet for området.

Rundt om Ebeltoft ligger der mange skønne strande. En af Djurslands absolut bedste er Boeslum strand. Stranden er det perfekte sted for børnefamilier og for de, der gerne vil surfe.

Under ferien i Ebeltoft er det en god ide også at tage en tur til områdets største by Grenå. Foruden en masse historie, Kattegatcentret og de mange indkøbsmuligheder er her en skøn atmosfære.

I Ebeltoft inviterer gågaden jer til at shoppe i de små butikker og store stormagasiner.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det betyder, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for din ferielejlighed.

Skulle du finde den ferielejlighed, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din ferielejlighed, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har særlige ønsker til den ferielejlighed, du søger efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 1.131 sommerhuse