Emne nr.: 045-00401
Emne nr.: 045-00401

Lad valget falde på en ferielejlighed, når I skal booke weekendturen eller ferien. Her får I alle muligheder for at slappe af i skønne omgivelser og slippe væk fra den travle hverdag. En ferielejlighed er det oplagte valg, når der skal ske noget nyt.

I din søgning efter ”ferielejlighed ebeltoft strand” handler det om at finde det sted, der har det største udvalg. Den gode nyhed er, at du har fundet stedet! Der er nemlig ingen andre portaler, der har samlet så mange ferielejligheder på ét sted, som Feline Holidays. Den helt store fordel for dig er, at du sparer tid, fordi du nemt og enkelt får overblik over alle mulighederne.

Når søgningen er overstået, og du sidder tilbage med den ferielejlighed, der matcher jeres krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen overstået. Den kan hurtigt klares direkte over nettet, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

En ferielejlighed ved stranden er det ideelle valg, når du leder efter et udgangspunkt for familiens kommende ferie. Uanset hvilket ferieområde turen går til, er nem adgang til en strand en stor fordel. Der vil altid være en lang række ferielejligheder at vælge mellem, fordi langt de fleste er beliggende tæt ved enten havet eller en sø. Derfor er der også rigtig fine muligheder for at finde præcis den ferielejlighed, I drømmer om.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den historiske bymidte i Ebeltoft er en af Nationalpark Mols Bjerges mest hyggelige ferieområder. Ebeltoft kan desuden byde på naturoplevelser og familievenlige strande.

Det anbefales at tage på cykeltur fra Ebeltoft til Boeslum strand. Her er vandet meget klart, men det bliver hurtigt dybt. Med lidt held kan I se sæler og marsvin fra klipperne.

I naturparken Mols Bjerge kan børnefamilier tage på en mountainbike-tur og nyde duften af skov.

Ud over den gamle bymidte, lokker også byens attraktive gågade med supermarkeder, små specialbutikker, familierestauranter og hyggelige caféer.

Kalø slotsruin ligger i Nationalpark Mols Bjerge. Den uigennemtrængelige fæstning fra det 14. århundrede ligger på en 20 m høj ø i Kaløbugt, og er åben for besøgende.

Hvis I er vilde med dyr, bør I helt sikkert besøge Ree Park i Ebeltoft. Her lever ca. 800 dyr i en safaripark på omkring 50 ha.

Vandrer eller cykler man gennem området ved Ebeltoft, kommer man til utallige små landsbyer, der emmer af historie, fred og ro.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer din ferielejlighed til den laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays bliver du nemlig automatisk omfattet af vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde den ferielejlighed, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din ferielejlighed, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af ferielejligheder. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 135 sommerhuse