Emne nr.: 045-00401
Emne nr.: 045-00401

Et feriehus er det ideelle valg, når tiden atter er kommet til at samle familie eller venner. Om det kun er for et par dage eller en længere periode, er et feriehus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

I forbindelse med din søgning efter ”feriehus ebeltoft strand” er det af væsentlig betydning for dig, at du får mulighed for at vælge mellem så mange feriehuse som muligt. Det øger nemlig dine chancer for at finde præcis det feriehus, der matcher dine ønsker. Med andre ord: du har brug for overblik. Og overblik er præcis, hvad du får her på hjemmesiden; vi har nemlig altid det største udvalg.

Når søgningen er afsluttet, og du har udvalgt dit feriehus, mangler du kun at få gennemført bookingen. Den del foregår uden videre online, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Ferie betyder tid til hinanden. Tid til at være sammen. Ingen af jer har travlt med hverdagens mange opgaver. Ingen af jer har noget, I skal nå inden et bestemt tidspunkt. Kan det blive bedre? Ja, det kan det. Når ferien bliver afholdt tæt ved en strand, er det simpelthen prikken over i’et. Der er noget beroligende i at kigge ud over vandet og lytte til det, hvad enten I holder ferie ved havet eller ved en sø. Og så skal man selvfølgelig ikke underkende mulighederne for at sole sig på stranden, bygge sandslotte med børnene, soppe i vandkanten eller gå hele vejen og tage sig en dukkert i det indbydende vand.

Der er mange feriegæster, der tager af sted i en uge eller to, men der er også mange andre muligheder. Det er således intet problem at leje dit feriehus i en kortere periode på f.eks. 2-4 dage. Med andre ord kan du nemt planlægge et weekendophold eller en miniferie, næste gang I synes, at nu er det tiden at komme væk fra den travle hverdag.

Når I har fundet og lejet det feriehus, I helst vil have, kan I roligt glæde jer til alle tiders ferie. Ebeltoft er et rigtig dejligt område, og når det er tid til en time-out, venter der jer nogle afstressende timer i det feriehus, I har lejet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til en afslappende og dejlig ferie på Djursland. Den herlige by Ebeltoft er et godt udgangspunkt for udflugter i området, hvis man da kan slippe dens fængslende atmosfære.

Femmøller strand er også meget populær. Stranden ligger i et betagende landskab ved starten af Mols Bjerge, og er ideelt til svømning, snorkling og kajaksejlads.

Nationalparken Mols Bjerge ved Ebeltoft har udsigtspunkterne Trehøje og Agri Bavnehøj, hvor I kan nyde den fantastiske udsigt over landskab.

Fra Ebeltoft er der kun et stenkast til Handrup Strand. Her kan feriegæsterne tilbringe en vidunderlig dag i fred og ro. Man kan læse bog, slikke sol eller flyve med drage om efteråret på stranden.

Fregatten Jylland ligger i Ebeltoft museumshavn. Fregatten er en historisk dampfregat fra år 1856 og er smukt renoveret. Nyd de fine detaljer og galionsfiguren Ran, der forestiller bølgernes moder og herskerinde.

På havnen finder man Ebeltoft Glasmuseum, der ud over udstillinger af international karakter også viser værker af lokale glaskunstnere.

Ud over den gamle bymidte, lokker også byens attraktive gågade med supermarkeder, små specialbutikker, familierestauranter og hyggelige caféer.

Prisgaranti

Ferien er et af årets absolutte højdepunkter, men derfor er der alligevel ingen grund til at betale for meget for det feriehus, du bestemmer dig for for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker her på hjemmesiden.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du skulle finde det feriehus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af feriehuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 151 sommerhuse