Emne nr.: 130-G10464
Emne nr.: 130-G10464

Før I finder en kattepasser eller hundelufter, kan det betale sig at lede efter en feriebolig, hvor husdyr er tilladt. Så kan I uden problemer tage familiens firbenede medlem (eller medlemmer) med.

Mængden af ferieboliger, hvor husdyr er velkomne, har væsentlig betydning for, hvor hurtigt du kan finde præcis den feriebolig, der imødekommer jeres krav. For så vidt angår det punkt, er du i de bedste hænder. Vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af dyrevenlige ferieboliger, så her har du de bedste chancer for at finde rammen om en vellykket ferie. Enkelt og ligetil.

Uanset hvilken feriebolig, I beslutter jer for at booke, kan I se frem til en skøn ferie. Gør jer nogle overvejelser på forhånd om, hvor I gerne vil hen, hvad I gerne vil opleve, og hvad der skal til for at opfylde jeres feriedrømme. Når I har lejet en feriebolig og planlagt aktiviteterne for ferien, er der kun tilbage at glæde jer til afgang.

Det er betydningsfuldt, at den mængde af ferieboliger, du kan vælge mellem, er så stor som muligt. På den måde forøger du nemlig dine muligheder for at finde netop den feriebolig, der matcher dine ønsker. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har når som helst det største udvalg.

Når din søgning efter ”ferie med hund på langeland” er ved at være slut, fordi du har fundet nøjagtig en feriebolig, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen klaret, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig din feriebolig i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt overstået, for den foregår direkte over nettet.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Langeland er det optimale valg som feriedestination for børnefamilier. Her finder I en skøn kombination af rolige Østersøstrande, uberørt natur, idylliske landsbyer og talrige aktiviteter for hele familien.

På Sydlangeland går hele fem forskellige vandreruter gennem et naturbeskyttet område med et meget varieret dyre- og planteliv. Ruterne har forskellig længde, fra 1 til 5 km, så familien kan vælge den, der passer dem bedst.

Dageløkkes fine sandstrand er et oplagt sted for en lang travetur langs vandet.

Istidens gletcherspaltninger og hattebakker er med til at gøre landskabet på Langeland til noget helt specielt.

Rudkøbing er den største by på Langeland. Byen er 700 år gammel, og byens historiske museum er en af de steder, der er meget populære for byens gæster.

Prisgaranti

Alle vores kunder er automatisk omfattet af vores prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du aldrig kommer til at betale for meget for din feriebolig.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage på din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 387 sommerhuse