Emne nr.: 130-D15037
Emne nr.: 130-D15037

Ferien er den tid på året, hvor I kan glæde jer over, at alle har god tid til at være der for hinanden. Og derfor skal alle selvfølgelig også med - inklusive det firbenede familiemedlem. Det er helt sikkert, at I alle vil nyde ferien i jeres skønt beliggende feriebolig med rigelig plads omkring jer både ude og inde.

Mængden af ferieboliger, hvor husdyr er velkomne, har stor betydning for, hvor hurtigt du kan finde præcis den feriebolig, der opfylder jeres krav. Hvad det punkt angår, er du kommet til det bedste sted. Vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af dyrevenlige ferieboliger, så her har du de bedste muligheder for at finde rammen om en vellykket ferie. Nemt og enkelt.

En feriebolig kan uden problemer opfylde alle ferieønsker. Det er hundrede procent op til jer, hvordan I bruger tiden, og hvilke planer I lægger. Nogle forslag kan være udflugter ind til større byer med butikker, restauranter og seværdigheder eller oplevelser i naturen og lokalområdet. Uanset hvilken feriebolig, I foretrækker, bliver det helt sikkert en herlig ferie.

Det er vigtigt, at den mængde af ferieboliger, du kan vælge mellem, er så stor som muligt. På den måde forøger du nemlig dine muligheder for at finde nøjagtig den feriebolig, der matcher dine krav. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige side, for Feline Holidays har når som helst det største udvalg.

Når din søgning efter ”ferie med hund ebeltoft” er ved at være slut, fordi du har fundet netop en feriebolig, familien drømmer om, mangler udestår der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen gennemført, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig din feriebolig i den periode, hvor I gerne vil af sted. Bookingen er hurtigt overstået, for den foretages online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den historiske bymidte i Ebeltoft er en af Nationalpark Mols Bjerges mest hyggelige ferieområder. Ebeltoft kan desuden byde på naturoplevelser og familievenlige strande.

Femmøller strand er også meget populær. Stranden ligger i et betagende landskab ved starten af Mols Bjerge, og er ideelt til svømning, snorkling og kajaksejlads.

I Ree Park Safari venter der jer en helt særlig oplevelse. Parken er opdelt i de forskellige kontinenter, og i hver verdensdel møder I de dyr, der hører til lige her.

Det anbefales at tage på cykeltur fra Ebeltoft til Boeslum strand. Her er vandet meget klart, men det bliver hurtigt dybt. Med lidt held kan I se sæler og marsvin fra klipperne.

Der er adskillige arrangementer i Ebeltoft, som børnefamilier kan deltage i. Ebelfestivalen der finder sted hvert efterår, er meget populær.

I nærheden af sommerhusene i Ebeltoft finder I de smukkeste strande. Slap af i solen, leg med børnene i sandet og bad i havet.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at leje din feriebolig hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores ferieboliger. Du vil til hver en tid være dækket af den, når du booker din feriebolig hos os.

Skulle du finde den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for hjælp eller du har spørgsmål omkring en feriebolig, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have specielle ønsker til din feriebolig.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker til den feriebolig, du leder efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 531 sommerhuse