Emne nr.: 130-D15995
Emne nr.: 130-D15995

Et sommerhus med luksuriøs indretning er det definitive valg, når det gælder ferien i et sommerhus. Det er rendyrket luksus at have sin private pool til rådighed 24 timer i døgnet. Her kan I nyde ferien på egne præmisser og opholde jer i poolen, så længe det passer jer.

Vi anbefaler altid at leje et sommerhus i god tid - særligt når der er tale om sommerhuse med luksusindretning. Denne form for ferie er meget efterspurgt, og sommerhusene med luksusfaciliteter bliver hurtigt udlejet op til ferie og helligdage. Når du lejer dit sommerhus i god tid får det største udvalg!

Ferien er noget, I alle går og glæder jer til i lang tid. Jo mere fortravlet hverdagen er, jo mere trænger man til ferie - og jo længere synes man, at der går, til man langt om længe kan komme af sted. Men det er det hele værd. I jeres sommerhus er der tid til hinanden, og til alle de individuelle ferieoplevelser, der venter jer i lokalområdet.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde netop det sommerhus, der opfylder dine ønsker, er det afgørende, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Hvad det punkt angår, kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi til hver en tid giver dig det største udvalg af sommerhuse.

Den sidste brik, der mangler at falde på plads, er selve bookingen af dit sommerhus. Den foregår nemt og enkelt over nettet, og det tager kun et øjeblik at få den plads. Når bookingen er gennemført, kan du læne dig tilbage i visheden om, at der venter jer alle tiders ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ebeltoft har omkring 7.190 indbyggere, og er en lille by ud til Kattegat.

Den historiske Fregatten Jylland er en af de mest interessante attraktioner i Ebeltoft. Det restaurerede skib ligger i museumshavnen og huser i dag en besætning af voksfigurer.

Ud over den gamle bymidte, lokker også byens attraktive gågade med supermarkeder, små specialbutikker, familierestauranter og hyggelige caféer.

Den charmerende by Ebeltoft er kendetegnet ved de brostensbelagte smalle gader med historiske bindingsværkshuse.

I Ebeltoft kan man både få bystemning og natur. Lige uden for byen er der flere skovområder som bl.a. Handrup Bakker samt Skramsø og Fruerlund plantager

Gå en tur på lystbåde- og fiskerihavnen, hvor I om aftenen kan se de smukkeste solnedgange fra molen.

Kan I lide at vandre og cykle i jeres ferie, kan hele familien være med i naturen omkring Ebeltoft. Her er nemlig et udbygget net af stier.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort sagt, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort og godt, at hvis du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 184 sommerhuse