Emne nr.: 130-G10903
Emne nr.: 130-G10903

I kan glæde jer til en skøn ferie i attraktive omgivelser i det sommerhus, du beslutter dig for. Glæd jer til nogle dejlige dage, hvor I har masser af tid til hinanden, til at slappe af og til at tage på udflugter i nærområdet.

For at du så godt og så hurtigt som muligt kan finde præcis det sommerhus, der opfylder dine behov, har det væsentlig betydning, at du får så mange sommerhuse at vælge mellem som muligt. Her kan du ikke finde noget bedre sted end Feline Holidays, fordi vi når som helst tilbyder det største udvalg af sommerhuse.

Når søgningen er slut, og du sidder tilbage med det sommerhus, der matcher familiens krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting på dette punkt: nemlig at få bookingen på plads. Den kan hurtigt klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Et sommerhus med en skøn beliggenhed til en pris på maks. 3.000 kroner for en uge er et oplagt udgangspunkt for en billig ferie - og du er i de bedste hænder. Her på portalen kan du nemlig når som helst finde det største udvalg af billige sommerhuse. Du kan derfor nemt og enkelt finde det helt rigtige sted til den forestående ferie.

Uanset hvilket sommerhus du bestemmer dig for at leje, kan du glæde dig over udsigten til, at hele familien kommer på en ferie til en meget lav pris. ”Hvad, der er sparet, er tjent”, som man siger - og i dette tilfælde kan besparelsen jo passende gå til endnu flere dejlige oplevelser og til at forkæle jer selv lidt ekstra.

Antallet af billige sommerhuse varierer meget i årets løb. Der er altid færrest hen over sommeren og i skolernes øvrige ferier. Du skal derfor være heldig for at finde et sommerhus til maks. 3.000 i disse perioder. Til gengæld er der et højt antal at vælge mellem, når ankomstdatoen falder uden for højsæsonen.

Hvis du har mulighed for at tage af sted på en anden tid af året, vil du sædvanligvis kunne vælge mellem et stort udvalg af sommerhuse, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

Det har betydning for det antal af billige sommerhuse, du kan vælge mellem, hvilket ferieområde det handler om. Hvis der for eksempel er tale om et område, hvor der ligger en stor mængde af poolhuse og/eller store sommerhuse med plads til 12 personer eller flere, vil de altid være dyrere end almindelige sommerhuse. Resultatet vil i nogle tilfælde være, at du ikke får så mange billige sommerhuse, som koster maks. 3.000 kroner for en uge, at vælge mellem.

Hvis du ikke er tilfreds med den mængde billige sommerhuse, du i første omgang bliver præsenteret for, tilråder vi, at du søger i et større område. På den måde kommer der flere sommerhuse med i søgningen, og dermed vil du også få flere at vælge mellem.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Langeland er det optimale valg som feriedestination for børnefamilier. Her finder I en skøn kombination af rolige Østersøstrande, uberørt natur, idylliske landsbyer og talrige aktiviteter for hele familien.

Især i den sydøstlige del af Langeland kan man opleve de smukke hattebakker, som præger øen. Her er der hele 690 af slagsen.

Rudkøbing er den største by på Langeland. Byen er 700 år gammel, og byens historiske museum er en af de steder, der er meget populære for byens gæster.

På den nordlige del af Langeland ligger Lohals, der bl.a. lokker med mange restauranter og butikker.

Planlægger I en ferie med mange dage på stranden med børnene, er Langeland et godt valg. Så godt som overalt langs øens kyster har strandene fint sand og roligt lavt vand.

Stranden ved Spodsbjerg er en af de allerskønneste på Langeland. Den lange strande og det rolige lave vand er helt perfekt til familier med yngre børn.

De talrige små bebyggelser og havnebyer på Langeland med traditionelle træhuse, både og brostensbelagte stræder emmer af historie og indbyder til et besøg.

Prisgaranti

Det er vigtigt for os, at du er hundrede procent tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil til hver en tid være dækket af den, når du booker dit sommerhus hos os.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have specielle ønsker til det sommerhus, du er på udkig efter, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 229 sommerhuse