Emne nr.: 130-G10903
Emne nr.: 130-G10903

Din søgning efter ”billig ferie på langeland” har ført dig til denne portal, hvor du til hver en tid finder det største udvalg af billige ferieboliger. Det antal, du kan vælge imellem, varierer temmelig meget i takt med årets gang.

Når du har fundet og lejet den feriebolig, der opfylder dine ønsker, har du sikret dig en god og billig ramme om jeres forestående ferie. Glæd jer til at komme af sted - og selvfølgelig til at have ekstra godt råd til ferieoplevelser og til at forkæle jer selv.

Du vil altid få flest billige ferieboliger at vælge mellem, når den ønskede ankomstdato ligger uden for sommermånederne og skolernes øvrige ferier.

Det sker af og til, at en feriebolig med kort varsel bliver nedsat i sommerferien. Du kan derfor være heldig at finde sådan et lastminute tilbud, men det er ikke så tit, det sker.

Antallet af billige ferieboliger kan svinge temmelig meget fra det ene ferieområde til det andet. Det, der især kan spille ind, er, at antallet af luksus ferieboliger med egen poolafdeling kan være relativt højt i ét område og tilsvarende lavt i et andet. I området med mange luksushuse vil de gennemsnitlige priser altid være højere, så her vil der typisk findes et lavt antal ferieboliger, som kan lejes for maks. 3.000 kroner for en uge.

I sådan en situation anbefaler vi, at du søger i et bredere geografisk område, da det vil give et højere antal af billige ferieboliger.

Ferien er noget specielt, og en feriebolig er den perfekte ramme omkring den. Uforglemmelige ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad I kan glæde jer til i den feriebolig, I beslutter jer for.

Når du er på jagt efter en feriebolig til familiens kommende ferie, betyder det meget, at den feriebolig, du bestemmer dig for, opfylder så mange af jeres ønsker som muligt. Derfor er det vigtigt, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du til hver en tid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når du har fundet den feriebolig, du vil have, giver det ingen mening at skubbe beslutningen. Book din feriebolig straks, så er alt på plads til en uforglemmelig ferie.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Der er vist ikke noget, der er i tvivl om, hvor Langeland har fået sig navn fra. Øen, der ligger i Østersøen mellem Lolland og Fyn, er 53 km lang og blot 11 km bred.

Langeland har mange interessante seværdigheder og udflugtsmål, men derudover er sommermånedernes milde klima helt ideelle for familieture til stranden.

Især i den sydøstlige del af Langeland kan man opleve de smukke hattebakker, som præger øen. Her er der hele 690 af slagsen.

Istidens gletcherspaltninger og hattebakker er med til at gøre landskabet på Langeland til noget helt specielt.

I Dageløkke er der både en børnevenlig strand og en hyggelig lille hav, så området er ideelt for en kombineret strand- og fisketur. Her er noget for hele familien.

Den maleriske havn i Bagenkop tiltrækker både øens beboere og turister, da man her kan se skibe med flag fra store dele af verden.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er 100% tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores ferieboliger. Du vil til hver en tid være omfattet af den, når du booker din feriebolig hos os.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din feriebolig, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi har mange års erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 229 sommerhuse