Emne nr.: 090-09206
Emne nr.: 090-09206

Her på Feline Holidays kan du når som helst få et nemt og hurtigt overblik over det største udvalg af den mængde af billige ferieboliger, der er tilgængelige i øjeblikket.

”Hvad, der er sparet, er tjent”, siger et gammelt ordsprog. Det gælder den dag i dag. De penge, du sparer ved at booke en feriebolig til en billig pris, kan omsættes til flere oplevelser og ekstra forkælelse, når I ankommer til Ebeltoft.

Du vil altid få flest billige ferieboliger at vælge mellem, når ankomstdatoen falder uden for sommermånederne og skolernes øvrige ferier.

Hvis du har mulighed for at tage på ferie på en anden tid af året, vil du typisk kunne vælge mellem et bredt udvalg af ferieboliger, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

I nogle områder findes der en temmelig høj andel af poolhuse og/eller store ferieboliger med for eksempel eget aktivitetsrum. Disse ferieboliger hører hjemme i den dyre ende, og derfor vil der typisk kun være et mindre antal billige ferieboliger til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

I sådan en situation er det vores anbefaling, at du udvider søgningen til et bredere geografisk område, da det vil øge antallet af billige ferieboliger.

Når I booker en feriebolig, kan I glæde jer til nogle uforglemmelige dage sammen. Her er der tid og plads til at opfylde ferieønskerne. I står selv for dagens plan, der naturligvis både kan indeholde aktiviteter inde og ude.

Man siger, at godt begyndt er halvt fuldendt. Det ordsprog passer vældig godt i forhold til, at din søgning efter billig ferie i ebeltoft har ført dig til Feline Holidays. Her kan du nemlig altid finde det største udvalg af skønne ferieboliger. Det er en meget stor fordel for dig, at du kan se alle mulighederne det samme sted, for så kan du fokusere på at finde præcis den feriebolig, der opfylder dine krav.

Når søgningen er overstået, og du har fundet den feriebolig, der opfylder familiens ønsker til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være færdig. Der mangler faktisk kun én ting på dette punkt, nemlig at få bookingen gennemført. Den kan uden videre klares online, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til en uforglemmelig ferie, i den lille hyggelige by Ebeltoft, med hele familien i et sommerhus tæt på Kattegat.

Ebeltoft er et godt udgangspunkt for familier, der kan lide at være aktive i naturen. Rundt om byen er der anlagt et fint net af vandre- og cykelstier.

Fra Ebeltoft er der ikke langt til Elsegaarde Strand. Et dejligt sted at slappe af og nyde solen, og så kan man herfra se det maleriske syn af øen Hjelm.

Vandrer eller cykler man gennem området ved Ebeltoft, kommer man til utallige små landsbyer, der emmer af historie, fred og ro.

Familiens lystfiskere vil også synes om at holde ferie i Ebeltoft. Både ved kysterne og i områdets mange put & take søer venter mange gode timer og masser af fisk.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer din feriebolig til markedets billigste pris her på hjemmesiden. Som kunde her på siden er du nemlig automatisk dækket af vores prisgaranti.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til din feriebolig, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferieboliger. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 232 sommerhuse