Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et wellness sommerhus Marielyst. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vælg mellem 148 sommerhuse
Wellness marielyst Emne nr. 121-82-0325
Emne nr. 121-82-0325

Lej dit wellness sommerhus Marielyst her!

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden problemer finde et passende wellness sommerhus Marielyst her på siden. Døgnet rundt, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele koster dig intet som helst. Der er prisgaranti på alle vores sommerhuse, så vil altid få markedets lbilligste pris på et wellness sommerhus Marielyst hos Feline Holidays.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Tips til området

Godt område med mulighed for forskellige aktiviteter   

Fint område med mange aktiviteter og indkøbsmuligheder

Stille og roligt område

Prisgaranti og kundeservice

Alle sommerhuse som udlejes gennem Feline er dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne wellness sommerhus Marielyst til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores priskontrol, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Pengene vil blive indsat direkte på din konto.

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et wellness sommerhus Marielyst, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

God info og mails når man skal betale evt. i rater, høflighed når man ringer hvis man er i tvivl om noget.

Intet at sætte en finger på.

Storslået feriesite.

Supergod service. Meget behagelige medarbejdere at tale med omkring bestillingen, også da der blev brug for at lave ændringer. Trygt og fint.

Vælg mellem 148 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster