Emne nr.: 090-30772
Emne nr.: 090-30772

Hvert eneste år er der stor efterspørgsel efter de forskellige feriehuse, og det er der ikke noget at sige til. Der er tale om en attraktiv form for ferie, hvor I nyder al den tid, I har til hinanden i jeres feriehus. At I også får nem adgang til oplevelser og aktiviteter er kun et ekstra plus.

Når du er på udkig efter et feriehus til familiens næste ferie, er det væsentligt, at det feriehus, du bestemmer dig for, matcher så mange af jeres behov som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du begynder med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du når som helst det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når søgningen er overstået, og du har udvalgt dit feriehus, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del klares uden videre over nettet, så det varer ikke ret længe at få bookingen på plads.

Skal ferien have fuld skrue i år? Så er et feriehus med luksusindretning svaret. Her får I jeres helt egen pool med i købet, og I bestemmer selv, om I vil bade 1,2 eller 10 gange om dagen! Nyd den ekstra følelse af luksus og velvære samt pladsen til leg og fornøjelse, når I booker et feriehus med luksuriøse faciliteter.

Ferien i luksuriøse omgivelser venter lige om hjørnet. Vi anbefaler helt klart at leje det feriehus med luksusindretning, der skal forme rammen om jeres ferie, i så god tid som muligt. Så får I flest feriehuse at vælge imellem, og sandsynligheden for at finde det helt rigtige sted bliver bedre. Glæd jer til luksusferien med egen pool i det feriehus, I vælger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

I Marielyst venter jer utallige skønne naturoplevelser; tætte skove, vide strande og et enestående fuglereservat.

Den børnevenlige strand ved Marielyst er hele 20 km lang og derudover flad og overskuelig. Stranden har Det Blå Flag på grund af den høje vandkvalitet.

Lej nogle cykler, for snart går det løs. Rundt om Marielyst venter der en afslappende cykeltur.

Lad os tage til Væggerløse. Her ligger den omfattende Golf & Fun Park. Her vil børnene have det sjovt med de underholdende aktiviteter som Adventure Golf eller Frisbee Golf.

Forkæl jer selv, når I holder ferie, og gå ud at spise på de lokale restauranter.

Trænger I til bare ikke at lave noget en dag, er det nemt og hyggeligt, når ferien holdes i et sommerhus. Her kan børnene lege, mens de voksne slapper af.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest omfattende udvalg af feriehuse til den laveste, pris. Der er prisgaranti på samtlige feriehuse, du kan booke her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du lejer et feriehus hos os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder det feriehus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller du har spørgsmål omkring et feriehus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til dit feriehus.

Vi har mange års erfaring med udlejning af feriehuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 148 sommerhuse