Emne nr.: 090-33511
Emne nr.: 090-33511

Du sparer 10% eller mere endnu

Samtlige Last Minute poolhuse har det til fælles, at lejeprisen er nedsat med mindst 10 procent. Ofte vil du dog kunne finde et poolhus, som er nedsat en del mere end det.

Vi har samlet det største udvalg af nedsatte poolhuse, så hos os får du det bedste overblik over de forskellige poolhuse med rabat.

Hvornår kan jeg få den største rabat?

Last Minute rabatter opstår kun i situationer, hvor der er udsigt til, at et poolhus ikke bliver udlejet i den nærmeste fremtid. Konkret kan rabatter forekomme, når der er fire uger eller mindre til starten på en periode, hvor et poolhus ikke er blevet udlejet.

Hvor er der flest Lastminute tilbud?

Som nævnt er det helt og aldeles op til ejerne af de enkelte poolhuse at beslutte, om de vil give et afslag i lejeprisen. Af samme grund er det umuligt at sige, at der vil være så og så mange Last Minute tilbud i et bestemt ferieområde på et bestemt tidspunkt.

Jeg kan ikke se nogen Last Minute tilbud lige nu - hvad kan jeg gøre?

Af de grunde, der er beskrevet herover, kan det derfor godt ske, at du lander på denne side på et tidspunkt, hvor du synes, at antallet af Last Minute poolhuse i dette konkrete ferieområde ikke er tilstrækkeligt højt. Hvis det skulle være tilfældet, tilråder vi, at du overvejer at søge i et bredere geografisk område. Jo flere ferieområder du er villig til at tage i betragtning, jo flere nedsatte poolhuse vil der være at vælge mellem.

Book dit Last Minute tilbud når du finder det

Når du er nået så langt i din søgning efter ”poolhus marielyst last minute”, at du har fundet det helt rigtige sted, så tøv ikke med at få klaret bookingen. Der er andre end dig, der også kigger efter nedsatte poolhuse i dette ferieområde, og da et poolhus kun kan udlejes én gang i en bestemt periode, er det vigtigt at komme først.

En ferie i et poolhus er noget, hele familien roligt kan glæde sig til. Det er skønt at kunne benytte jeres helt egen pool, når det passer jer - og vel at mærke uden, at I er plaget af hverdagens stressende gøremål. Et poolhus er en skøn oplevelse, der i bund og grund betyder masser af tid til hinanden.

Den væsentligste forudsætning for at finde netop det poolhus, der får familiens feriedrømme til at blive til virkelighed, er, at du kan vælge mellem så mange poolhuse som muligt. Jo flere der er, jo bedre for dig. For så vidt angår det punkt, er Feline Holidays det helt rigtige sted; vi har nemlig altid det største udvalg af attraktive poolhuse.

Når du har fundet dit poolhus, er det om at få bookingen på plads, sådan at rammerne omkring den næste ferie er på plads. Det foregår nemt og enkelt over nettet - og når bookingen er på plads, er kan I nyde forventningens glæde.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Det er værd at besøge landets øer. Glæd jer til afslappende dage i Marielyst. Her vil små og store vandhunde føle sig hjemme.

Følg cykelstien "Falster Rund". Stien fører gennem skønne skovområde Bøtø Skov, hvor I møder frit løbende heste.

Middelaldercentret i Nykøbing Falster ligger kun 15 km fra Marielyst. Centret er både et oplevelsescenter og et frilandsmuseum, og børn som voksne kan prøve på egen krop, hvordan det var at leve dengang.

Hvis I har lyst til en oplevelse om aftenen, kan I tage ud at bowle på den lokale bowlingbane, hvor I kan konkurrere mod hinanden i Super Bowling. Hallen ligger i Marielyst Strandpark.

I udkanten af Marielyst ligger mange af byens aktiviteter. Bl.a. en ridestald, gokart banen, bowlingcentret, en golfbane og en minigolfbane. Ferien i Marielyst bliver aldrig kedelig.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du til hver en tid booker dit poolhus til markedets laveste pris her på domænet. Som kunde hos Feline Holidays er du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Skulle du finde det poolhus, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller spørgsmål i forbindelse med leje af et poolhus, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit poolhus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af poolhuse, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 110 sommerhuse