Emne nr.: 090-41203
Emne nr.: 090-41203

Hele familien kan roligt begynde at glæde sig til de mange udflugter og oplevelser, som venter i lokalområdet omkring jeres sommerhus i uge 27. Det bliver bare skønt at slippe af sted hjemmefra i visheden om, at I har masser af tid til at være sammen.

Din søgning efter ”sommerhus marielyst uge 27” og din landing på denne side er et stort skridt på vejen mod en vellykket ferie. Det er nemlig hos os, at du til hver en tid kan finde det største, samlede udvalg af de sommerhuse, som det er muligt at booke i uge 27. Fordelen for dig er, at det giver dig et hurtigt overblik over mulighederne og dermed sparer dig for tid. Nemt og enkelt.

Ferietid er familietid. Den travle hverdag er sat på pause, der er ingen, der har travlt, og I har masser af tid til at være sammen. Uden for jeres hyggeligt indrettede sommerhus venter der jer præcis de oplevelser og aktiviteter, I kunne tænke jer.

Når du er på jagt efter et sommerhus til familiens næste ferie, er det vigtigt, at det sommerhus, du vælger, imødekommer så mange af jeres ønsker som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du altid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når din søgning efter ”sommerhus marielyst uge 27” er ved at være ved ovre, fordi du har fundet præcis det sommerhus, familien drømmer om, mangler der kun én ting. Du skal nemlig have bookingen overstået, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

At Marielyst er et yndet ferieområde ses på indbyggertallet. I sommermånederne besøger omkring 50.000 personer byen, men det faste indbyggertal ligger på omkring 750.

Følg cykelstien "Falster Rund". Stien fører gennem skønne skovområde Bøtø Skov, hvor I møder frit løbende heste.

Efter en dag med sandslotte og boldspil på stranden er det skønt at slappe af hjemme i sommerhuset med god mad og et glas vin på terrassen.

Marielysts bymidte er mere end 100 år gammel. Maleriske bindingsværkshuse står på række ved siden af hinanden. Der er caféer, isboder og fiskebutikker, ofte ikke ret langt fra stranden.

Forkæl jer selv, når I holder ferie, og gå ud at spise på de lokale restauranter.

På Danmarks Traktormuseum i Eskilstrup er hele tre etager fyldt med traktorer og motorer. Mere end 200 udstillede genstande, hvor af nogle går tilbage til år 1880, kan nok få et hjerte eller to til at slå lidt hurtigere.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på at vise dig det største udvalg af sommerhuse til den billigste, aktuelle pris. Der er prisgaranti på alle de sommerhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk omfattet af den, når du booker et sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du skulle have specielle ønsker eller krav til det sommerhus, du leder efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at indfri dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 239 sommerhuse