Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus til udlejning i uge 30 i Marielyst. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 44 sommerhuse
Sommerhusudlejning uge 30 Marielyst Emne nr.: 130-K12359
Emne nr. 130-K12359

Sommerhusudlejning uge 30 Marielyst

Hos os finder du til hver en tid det største udvalg af sommerhuse til udlejning i uge 30 i Marielyst. Alle døgnets 24 timer, hele året rundt. Derfor kan du på kort tid danne dig et overblik over alle mulighederne, og nemt finde frem til det helt rigtige sommerhusudlejning uge 30 Marielyst.

Som kunde hos Feline holidays betaler du ikke så meget som én krone ekstra for de mange fordele. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som lejes igennem os, så derfor vil du altid få markedets billigste pris på et sommerhusudlejning uge 30 Marielyst hos os.

Sommerhusudlejning uge 30 Marielyst - klik her

På denne måde får du flest muligt sommerhuse til udlejning i uge 30 i Marielyst at vælge mellem

Der er hvert eneste år stor efterspørgsel på sommerhuse til udlejning i uge 30 i Marielyst, og af den grund gælder det om at være så tidligt ude, som det kan lade sig gøre.

Brugervurderinger af Marielyst

Beliggenheden er god, tæt på strand og torvet. En af Danmarks bedste badestrande.

Stille område og ikke mere end 10 minutters kørsel ind til Bøtø og Marielyst by.

Dejligt område i roligt område. Gåafstand til stranden. Dejligt.

Prisgaranti og kundeservice

Alle huse der udlejes gennem os er dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen at vi lover dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer dit foretrukne sommerhusudlejning uge 30 Marielyst til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores priskontrol, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Pengene indsættes ganske enkelt på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning i forhold til sommerhusudlejning uge 30 Marielyst, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Har igen bestilt feriebolig gennem Feline, da service er i TOP.

Min mand og jeg har kun positivt at sige om Feline. Såfremt evt. problemer skulle op, så kan man være sikker på, at der bliver taget hånd om disse. Det er hvad vi har oplevet. Det er også grunden til at vi atter booker hos jer.

Super nemt. Det tager 10 min. så har man booket en fed ferie.

Vælg mellem 44 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster