Det dejlige ferieområde Sandager Næs ligger tæt på den hyggelige og charmerende købstad Assens samt flere familievenlige attraktioner. Området har en herlig, børnevenlig strand samt gode muligheder for både vandsport og andre friluftsaktiviteter.
Vælg mellem 25 sommerhuse
Dejligt træsommerhus til 6 personer beliggende i Sandager Næs med udsigt over Lillebælt.
Dejligt træsommerhus til 6 personer beliggende i Sandager Næs med udsigt over Lillebælt fra terrassen. I området er bl.a. gode fiskemuligheder og udendørs minivandland. Emne nr. 130-G52548

Området Sandager Næs ligger på Vestfyn direkte ud til Lillebælt. I disse rolige og naturskønne omgivelser kan I nyde ferien omgivet af skove og kyster – tæt ved et fuglereservat. Sandager Næs er i særdeleshed et oplagt feriested, hvis man holder af friluftsaktiviteter som eks. at vandre, cykle, fiske eller dyrke vandsport som kite- & windsurfing.

Stranden ved Sandager Næs er børnevenlig og der er nærliggende parkeringsplads og toiletter. Området har Blå Flag klassifikation. Både strand og havbund består primært af sand, her er lavvandet og der er opsat en badebro i forlængelse af adgangsvejen fra sommerhusområdet. Fra stranden er der desuden udsigt over det fuglerige moseområde Emtekær Nor.

Er vejret ikke strandvenligt kan en tur til det dejlige, børnevenlige badeland i Bøsøre, ca. 6 km fra Tårup Strand, anbefales. Badelandet er indrettet i tre niveauer med sauna øverst. Herfra er det muligt at sidde og nyde den flotte udsigt over Storebælt. Bassinerne har en vanddybde fra 30-128 cm, to rutschebaner samt spabad.

I den gamle, charmerende købstad Assens, beliggende omkring 10 km fra Sandager Næs, findes både købmandsgårde og gavlhuse i bindingsværk i den velbevarede bymidte. Assens har såvel dagligvareforretninger, specialbutikker og restauranter samlet i et rigtig hyggeligt bymiljø, som er perfekte rammer for en oplevelsesrig shoppetur. Besøg også Assens Miniby, der i sæsonen april til ultimo september har åbent alle dage fra 9-18. Her kan I se minimodeller af foreløbig mere end 60 lokale huse. Alle korrekt og meget detaljeret kopieret.

Frydenlund Fuglepark ved Tommerup er en 5 ha. fuglezoo med 800 fugle fordelt på 150 arter fra hele verden. Stedet er oplagt til en hyggelig udflugt, hvor I både kan købe forplejning i Frydenlund Fugleparks ”Papegøjecafe”, eller nyde jeres medbragte mad og drikke ved de opstillede borde og bænke – alternativt anvende et af fugleparkens grillsteder. Der er en god og udfordrende legeplads, som også inkluderer en bålhytte til snobrødsbagning og mulighed for at klappe og hygge med geder og kaniner.

En anden spændende attraktion er Terrariet reptile zoo i Vissenbjerg, hvor besøgende får et helt unikt indblik i krybdyrenes og paddernes fascinerende verden. Flere gange dagligt kan man overvære, når dyrepasserne fodrer, og samtidig høre deres spændende fortællinger om dyrene. Attraktionen har kiosk samt borde og bænke i haven, hvor man er velkommen til at nyde medbragt mad og drikke.

Der er mange gode muligheder for vandreture i omegnen af Sandager Næs. Prøv f.eks. den cirka 5 kilometer lang rute i Krengerup Gods skove, eller en tur rundt om søen i det dejlige og hyggelige skovanlæg i Assens by.

Hele Vestfyn er et sandt eldorado for lystfiskeri både ved kysten og i områdets put and take søer som f.eks. Agernæs Saltvandssøer og Aalsbogaard Lystfiskersøer.

Oplev den skønne fynske natur på lidt utraditionel vis og lad samtidig hele familien få en anderledes ferieoplevelse ved at leje skinnecykler og køre turen fra Tommerup St. til Assens. På turen kan I nyde udsigten til Dreslette kirke, Helnæs Bugten og det idylliske, gamle fiskeleje Thorø Huse. Medbring gerne picnickurven, da der findes rastepladser med borde og bænke langs med banen. Ruten er omkring 30 km og sæsonen går fra ultimo marts til ultimo oktober.

Leje af sommerhus på Sandager Næs med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du altid kan finde og leje et sommerhus på Sandager Næs med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Det er sommerhusudlejning på Sandager Næs på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus på Sandager Næs nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Sandager Næs - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus på Sandager Næs. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie på Sandager Næs. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus på Sandager Næs hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Sandager Næs her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ikke nogen årsag til at betale for meget for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus på Sandager Næs, et feriehus på Sandager Næs eller en feriebolig på Sandager Næs er der ingen der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie på Sandager Næs til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Sandager Næs nu!

Vælg mellem 25 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 august
Dejligt område og stille og roligt
Sandager Næs
4 voksne 0 børn 1 husdyr 3 overnatninger 2023 juli
Flot udsigt, men et lidt kedeligt og "tomt" sommerhusområde.
Sandager-Næs
2 voksne 0 børn 1 husdyr 7 overnatninger 2023 juni
Smuk udsigt med fin strand men langt til handel og is hus
Sandager-Næs
2 voksne 0 børn 1 husdyr 6 overnatninger 2023 juni
Skønt, roligt sommerhusområde, tæt på vandet. Dagligkøb i nærheden mangler. Men perfekt sted hvis man skal helt ned i gear.
Sandager Næs
3 voksne 0 børn 0 husdyr 7 overnatninger 2023 maj
Meget stille område helt uden støj, smuk udsigt og lige ved havet så, man kan fiske der.
Sandager Næs

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydfyn

    Sydfyn byder på en stribe skønt beliggende sommerhuse. De fleste ligger meget tæt ved vandet, så der er nem adgang til de dejlige strande, der findes langs denne del af den fynske kyst. Her venter også stemningsfyldte byer som Assens, Faaborg og Svendborg som alle byder på fine muligheder for shopping i de hyggelige gader. Oplev også Naturama, Egeskov Slot, Valdemars Slot og meget mere.
    Sydfyn_Depositphotos_649072382_S
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S