Bågø er en skøn lille perle i Lillebælt kun en halv times færgesejlads fra Assens. Øen er det ideelle sted for familier, der sætter pris på freden og roen, dejlig natur med et rigt fugleliv og kort vej til fiskevand og badestrand. Her kan I holde ferie helt uforstyrret med masser af plads at boltre jer på, trave og cykle øen rundt og samtidig være tæt på oplevelser, attraktioner og Assens by.
Vælg mellem 1 sommerhuse
Dette rummelige og veludstyrede feriehus til 13 personer ligger på Bågø, en idyllisk ø i Lillebælt med blot ca. 30 indbyggere.
Dette rummelige og veludstyrede feriehus til 13 personer ligger på Bågø, en idyllisk ø i Lillebælt med blot ca. 30 indbyggere. Øen er ikke brofast, men nås med færge fra Assens på Fyn. Huset er særdeles velegnet til flere familier, da det er indrettet med bl.a. 3 køkkener og 2 mindre stuer. Emne nr. 160-D2320

Bågø har været beboet siden langt tilbage i oldtiden, og i dag bor her ca. 25 øboer, så I har næsten øen for jer selv. Ca. halvdelen af øen er opdyrket landbrugsland, men den anden halvdel er så godt som uberørt natur. De store engarealer har to store indsøer, hvilket er fine betingelser for et rigt fugle- og dyreliv. Øen ligger i et EF-Fuglebeskyttelsesområde og Ramsarområde, og der er gode muligheder for at studere fuglene, bl.a. fra de to fugleskjul. Grågæs, fiskehejrer og musvåger er flittige gæster, ligesom der er store hare- og fasanbestande.

Bågø har mange fine stier til vandre- og cykelture. På turistkontoret i Assens kan I hente inspiration i folderen ”Spor i Landskabet” Bågø. I kan også booke en tur med traktor og vogn rundt på øen. Har I ikke selv cykler med, kan de lejes på havnen. Det er også muligt at leje en cykeltrailer, så I kan have madkurv, badetøj og fiskestænger med på turen. I forbindelse med det lille egnsmuseum er der et fint lokale, kaldet Hestestalden, hvor I man spise den medbragte mad samt købe is, kaffe m.m.

Tidligere var der mange gravhøje på Bågø, men i dag er der kun en enkelt tilbage på øens nordspids. Fortiden dukker dog jævnligt op på markerne i form af flinteredskaber. På den nordlige del af øen ligger også Bågø Kirke fra 1861. Herfra har man en flot udsigt, og man kan bl.a. se Wedellsborg slot på Fyn. På øens sydlige ende ligger fyrtårnet fra 1816, der er et af landets første.

Ved havnen ligger en hyggelige lille lystbådehavn og øens fine strand. De bløde marehalmsklædte klitter og den dejlige sandstrand med det lave vand og badebro, ja så er rammerne sat for en fredelig og dejlig dag med sandslotte, soppeture, afslapning og måske krabbefangst fra broen. På havnen ligger en lille kiosk som øens eneste indkøbsmulighed. Kiosken har åbent i sommermånederne, og her kan bestilles rundstykker. Heldigvis er der kun en halv time til Assens.

Den smukke gamle købstad Assens har til gengæld det hele; fine special- og fødevarebutikker og en skøn atmosfære af gamle dage. I den århundrede gamle hovedgade ligger købmandsgårdene på rad og række og et besøg her tager jer med tilbage til 1800-tallet. Den gamle postgård og byens mange andre historiske bygninger er også et besøg værd. Ikke mindst Vor Frue kirke, der er Fyns næststørste kirke, kun overgået af domkirken i Odense.

Kan I lide slotte og herregårde, kan I glæde jer over, at der inden for max. 20 km fra Assens findes hele fem af slagsen. Den fine klassicistiske Hagenskov Slot, Damsbo Gods med udsigt over den smukke Helnæsbugt, Krengerup Slot inden i skoven, og Erholm Gods i ny gotisk stil. Brahesborg Gods er måske det mest imponerende syn, opført i renæssancestil med forsvarsværk samt voldgrav og 3 tårne. Alt sammen kan ses fra den offentlige vej, der går gennem gården samt fra parkstien uden for voldgraven.

Børnene vil elske en tur til krybdyrenes og paddernes fantastiske verden i Terrariet Reptile Zoo i Vissenbjerg. Terrariet har en af Skandinaviens største samlinger af krybdyr, padder, skorpioner, edderkopper m.m. og Danmarks største udstilling af truede krybdyr og padder. Besøg ”Giftlaboratoriet” der udstiller de giftigste dyr i verden og verdens største øgler, komodovaranerne.

Leje af sommerhus på Bågø med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus på Bågø med nøjagtig den beliggenhed du ønsker dig. Sommerhusudlejning på Bågø har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus på Bågø nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Bågø - enkelt og sikkert
Det er nemt at anvende Feline til leje af sommerhus på Bågø. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie på Bågø. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus på Bågø hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Bågø her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men der er jo på ingen måde nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi står inde for at ligegyldigt på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus på Bågø, et feriehus på Bågø eller en feriebolig på Bågø er der ingen der har en lavere pris end os. Feline er ferie på Bågø til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Bågø nu!

Vælg mellem 1 sommerhuse

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydfyn

    Sydfyn byder på en stribe skønt beliggende sommerhuse. De fleste ligger meget tæt ved vandet, så der er nem adgang til de dejlige strande, der findes langs denne del af den fynske kyst. Her venter også stemningsfyldte byer som Assens, Faaborg og Svendborg som alle byder på fine muligheder for shopping i de hyggelige gader. Oplev også Naturama, Egeskov Slot, Valdemars Slot og meget mere.
    Sydfyn_Depositphotos_649072382_S
  2. Sommerhus Fyn

    Fyn er er naturskøn og fredelig plet lige i midten af Danmark. Langs de fynske kyster findes mere end tusind skønt beliggende sommerhuse, så uanset hvor I vælger at tage hen vil der aldrig være langt til vandet. Besøg øens maleriske købstæder, Odense og glæd jer til de mange skønne ferieoplevelser der venter på Fyn.
    Fyn_Depositphotos_327530366_S