Et sommerhus ved Marielyst Torv er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 87 sommerhuse
Marielyst torv Emne nr. 130-K14865
Emne nr. 130-K14865

Lej dit sommerhus ved Marielyst Torv her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et skønt sommerhus ved Marielyst Torv hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er 100 % gratis for dig. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets laveste pris på et sommerhus ved Marielyst Torv hos Feline.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Tips til området

godt til dem som kan lide at gå ture og bare nyde naturen...

der er nok at give sig til selv med børn og dyr

gode muligheder for nogle dejlige gåturer

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus ved Marielyst Torv hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus ved Marielyst Torv til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen. Pengene bliver indsat direkte på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus ved Marielyst Torv, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nemt at gå til. God instruktion i bookingbekræftelse.

Let og smertefrit og med hjælp, når der var behov for det!

Meget overskuelig og let at finde rundt på. Har tidligere haft gode oplevelser med Feline.

God orientering hele vejen igennem.

Vælg mellem 87 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

 • Sommerhus Marielyst

  Marielyst er det største sommerhusområde på Falster, og byder på næsten 1.000 skønt beliggende sommerhuse. Stranden er en af de bedste i hele Danmark, og er meget børnevenlig. I kan også glæde jer til et stort udvalg af butikker og et væld af forskellige aktiviteter.
  Velholdt og funktionelt sommerhus til 6 personer beliggende i Marielyst.
 • Sommerhus Marielyst Danmark

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Marielyst Danmark. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
  Marielyst danmark Emne nr. 160-G0028
 • Sommerhusudlejning Marielyst Falster

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhusudlejning Marielyst Falster. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Marielyst falster Emne nr. 103-M14003
Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

 1. Sommerhus Falster

  Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
  Sommerhus til 8 personer i Marielyst på Falster beliggende kun 50 m fra dejlig sandbadestrand.