Et sommerhus ved Marielyst Torv er den perfekte ramme om et dejligt ophold sammen med familie eller venner.
Vælg mellem 80 sommerhuse
Marielyst torv Emne nr. 130-K14865
Emne nr. 130-K14865

Lej dit sommerhus ved Marielyst Torv her!

Hos Feline Holidays finder du til hver en tid det største udvalg, og derfor kan du uden videre finde et skønt sommerhus ved Marielyst Torv hos os. Dag ud og dag ind, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Disse fordele er 100 % gratis for dig. Der er prisgaranti på alle sommerhuse som udlejes gennem os, så du får altid markedets laveste pris på et sommerhus ved Marielyst Torv hos Feline.

Sådan får du det højeste antal af sommerhuse at vælge mellem

Tips til området

godt til dem som kan lide at gå ture og bare nyde naturen...

der er nok at give sig til selv med børn og dyr

gode muligheder for nogle dejlige gåturer

Prisgaranti og kundeservice

Når du vælger at leje et sommerhus ved Marielyst Torv hos Feline, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne sommerhus ved Marielyst Torv til en pris, som er billigere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen. Pengene bliver indsat direkte på din konto.

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus ved Marielyst Torv, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Nemt at gå til. God instruktion i bookingbekræftelse.

Let og smertefrit og med hjælp, når der var behov for det!

Meget overskuelig og let at finde rundt på. Har tidligere haft gode oplevelser med Feline.

God orientering hele vejen igennem.

Vælg mellem 80 sommerhuse

Andre artikler om Marielyst

Vis alle artikler om Marielyst

Andre artikler

  1. Sommerhus Falster

    Falster byder på en perlerække af dejlige og meget børnevenlige sandstrande - og også på muligheden for at rejse tilbage i tiden og opleve 1400-tallet på nært hold. Guldborgsund Zoo & Botaniske Have er en afslappende oplevelse for hele familien. Oplev også det eneste sted i verden, hvor alle krokodillearter er samlet.
    Marielyst Strand på Falster